reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

cyntia kochanie współczuję przeżyć :no: facet nierzeczowy i niepoważny jakiś. Chodź lepiej do tego, który wzbudził Twoje zaufanie - niestety często się zdarza, że im lepsze lekarz ma opinie, tym większy buc z niego :no: rozumiem, że się teraz denerwujesz i on jako lekarz powinien to zrozumieć... :* zobaczysz, teraz będzie dobrze :*

domka cześć :-) my się nie znamy, ale gratuluję i zapraszam do pisania z nami :-D może nie ma u nas nadprodukcji postów, ale jest naprawdę bardzo miło :rofl2:

asicka
to chociaż dobrze, że szyjka się skróciła :) a wiesz ile teraz ma?

malus
jeszcze trochę :* ja nie mogę się doczekać razem z Tobą :*

A ja jak zwykle przed wizytą odczuwam coraz większy niepokój... mam wrażenie, że dzidzia ostatnio mało się rusza...

A dziś w wiadomościach mówili o Matce Polce, która urodziła teraz dzieciątko mając 2,5 promila i maluszek też tyle miał :-( no nóż się w kieszeni otwiera, pewnie dziecko już do końca życia będzie odczuwało tego skutki, bo nie wierzę, że tylko raz przed porodem wypiła piwo - jak powiedziała... a "najlepsze", że już wcześniej miała odebrane prawa rodzicielskie dla pozostałych pięciorga dzieci... no czy nie powinni takiej od razu sterylizować? Tu dziewczyny po kilka lat walczą o dziecko, przeżywają kolejne poronienia, a taka siup i dziecko i nie może tego uszanować... aż mi smutno i też złość mnie bierze jak o niej pomyślę...

reklama
Malusiolka torbę miałam:-D hehe z jedzeniem to wiem że później problem więc fakt faktem że teraz korzystam albo raczej korzystałam... Teraz to właśnie mało jem i nie mam jakoś super apetytu:-/ no dziś mnie tak jakoś naszło:-D jeszcze chyba sobie zrobię jutro spagetti:-D o ile nie urodze do jutra i o ile mi się smaki nie zmienią:-D:-D

Benfica kurde nie pomyślałam nawet o tym żeby zapytać o jej długość:-/
no i niestety są przypadki że matki nie dbają o dzieci już od początku...:-( alkohol... Narkotyki... Coraz częściej się o tym słyszy:-( ja zawsze jak coś takiego słyszę... Myślę jak one mogą??!! Nie wiem... Takie ,,matki" to nie matki... :-( przykre...

Domka witam Cię:-*

Próbowałąm was przeczytac cokolwiek ale nie da rady.

Napisze o sobie ;-) Mam 23 lata,hmmm 24 prawie. Córke 5 letnią.

No i dzis zrobiłam test i piękny pladzioch wkoncu. Udało sie za 4 cyklem.

Objawy tez mam,bóle brzucha takie jak na @ albo jak kolka takie cos,brzuch dołem spuchniety,ciezkie piersi i wieksze,nie bolą. No i zmeczenie i wachania nastrojów. Puki co wg ovu termin porodu to 14 pazdziernik.
A i wargi sromowe mam fioletowe,az dziwne;-)

Domka, ciesze się, że do nas dołączyłaś :* Po wizycie u ginekologa podasz mi swoje dane, to dopiszę Ciebie do listy :) - https://www.babyboom.pl/forum/stara...7/lista-ciezarowek-ze-staraczek-2013-a-68928/

Asicka, Ty się lepiej pośpiesz z tym porodem, bo ja już założyłam specjalny wątek z myślą o Tobie i Ani :D - https://www.babyboom.pl/forum/staraczki-2013-w-ciazy-f547/nasze-nowo-narodzone-maluszki-69749/

Benfica, jak przeczytałam to co napisałaś o tym maluszku i jego matce, to aż łzy stoją w oczach ;/ Szkoda dzieciaczka. Taką to za picze powinni wieszać ;/ Ja już prawie spakowana, a nawet mi się już nie chce. M wraca do domu i namówiłam go aby kupił mi kanapkę grecką :) Uwielbiam te kanapki. Dobrze, że z pakowaniem zostało mi jedzenie, garnki, suche rzeczy z kuchni i z pokoju kosmetyki i leki, a tak wszystko już mam :D

Natkusia - próbowałeś czegoś słodkiego. U mnie to działało i młoda brykala.

Domka- nie wiem czy zauważyłaś ale są tu dodatkowe wątki z wizytami i terminami. Wszystko czego brzuchatki potrzebują. Moderator oczywiście niezastąpiona Malusiolka :)

Asicka - pokaż jakieś fotki pojazdu i łóżeczka dla twojej córci :)

Benfica - zgadzam się że niektórym powinni sądowo sterylizacje narzucić!

U mnie dziś na noże było.... chyba po raz pierwszy od kilkunastu lat będą ciche dni.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam porannie i wtorkowo. Wybaczcie, że wczoraj nie napisałam nic, ale mój internet nawet stron nie wczytywał ;/

Domka witaj i gratuluję. Życzę, aby krecha ciemniała :) Dopisałam Cię do naszej listy ciężarówek, jak chcesz oczywiście to możesz podać imię córki też dopiszę i datę wizyty u ginka.

Benefica mnie to aż krew zalewa jak słyszę o takich przypadkach. Czemu ta kruszynka musi cierpieć przez głupotę matki? Masz rację, taką od razu powinni pozbawić możliwości posiadania dzieci!!! Mam nadzieję, że już się uspokoiłaś troszkę i maleństwo się bardziej wierci?

Cyntia
kochana skoro lekarz ma takie humorki to ja od razu do innego bym poszła. Nie pozwól sobie na takie zachowania w stosunku do Ciebie, nie musisz się zgadzać na badanie ginekologiczne, to tylko w naszym kraju tak jest, że Cię muszą co wizytę badać, w anglii czy irlandii nawet o tym nie pomyślą tylko usg robią i badania ogólne jakieś.

Malusiu czekam na wieści z nowego mieszkanka kochana :*

MamaTomeczka ja mam 160 łóżko i powiem Ci, że i tak jest duże, bo czasami w trójkę się mieścimy i jest miejsce jeszcze. Jak dla mnie to tAKIe w sam raz, bo ganiać się nie musisz po tym łożu :) hehe ja też nie lubię jak córka siedzi non stop w domu, wolę jak chodzi do przedszkola, ale to dlatego, że z jej żywotnością to po tygodniu roznosi już całą chałupkę :D

Asicka jak tam żyjesz kochana?

Dobrze, myślę, że Was nadrobiłam :D Dzisiaj czekam na kuriera, bo mąż kochany przedłużył sobie umowę wcześniej i zamiast na zająca dostanę na walentynki nowy telefon. Cieszę się, bo mój to już tak działa, bo działa, ale w każdej chwili jest w stanie zaprzestać swej egzystencji :D Całą noc prawie nie spałam,nie wiem jakoś nie mogę. Nadia zasnęła o 19.20 i śpi do tej pory, ale to pewnie dlatego, że tatuś z pracy wrócił i razem śpiochają w drugim pokoju, a mama korzysta i przed komputerem buszuje :D

Miłego wtorku :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry