Klaudia123r2
Początkująca w BB
Kochane. Czy miała któraś z was tak że brała tabletki, spóźnił się okres a test był fałszywie dodatni z delikatną kreska? Co się później okazało?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No przed chwilą zrobiłam drugi. Tu już nawet cienia nie ma.No to jest niewazny. Test sprawdza się do 5 min i do kosza bo po tym czasie zachodzą reakcje chemiczne które mogą dawać falszywy pozytywny wynik
Ja widzę cien ale tak jak napisano wyżej Po takim czasie były by to juz 2 grube krechy. I po jakim czasie było widać ten cien? Bo widać już te test jest lekko zoltyTest wyglądał tak. Okres powinnam dostać jakieś 17dni temu
Po około 7-10 minutachJa widzę cien ale tak jak napisano wyżej Po takim czasie były by to juz 2 grube krechy. I po jakim czasie było widać ten cien? Bo widać już te test jest lekko zolty
No to jest niewazny. Test sprawdza się do 5 min i do kosza bo po tym czasie zachodzą reakcje chemiczne które mogą dawać falszywy pozytywny wynikPo około 7-10 minutach
No przed chwilą zrobiłam drugi. Tu już nawet cienia nie ma.No to jest niewazny. Test sprawdza się do 5 min i do kosza bo po tym czasie zachodzą reakcje chemiczne które mogą dawać falszywy pozytywny wynik