• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża?

Dzień dobry wszystkim,
Przejdę od razu do sedna, wiem, że tresc może się wydać dziwna, ale przed momentem przeczytałam artykuł o ciąży pozamacicznej i coś mnie tknęło. 2 lipca odbyłam stosunek przerywany, bez wytrusku do pochwyć. Odbyło się to niedaleko dni płodnych dlatego po 15 i 16 dniach po stosunku postanowiłam zrobić test z porannego moczu. Oba negatywne. Później 19 lipca przyszedł okres. Pierwsze dni intensywne ze skrzepami, trwał 5 dni. Aktualnie okres od 19 sierpnia, pierwsze 2 dni bardzo obfite, że skrzepami. Dzisiaj 4 dzień, już lekki, krwistoczerwone plamy na papierze oraz podpasce, ale skąpo. Coś co mnie dziwi to fakt, że moje okresy zawsze były baaardzo obfite przez 1wsze 5 dni, łącznie trwały 7. Teraz, po tym ostatnim stosunku jest inaczej. Dzisiaj, przed chwilą dosłownie przeczytałam przypadkiem artykuł o ciąży pozamacicznej i informacje tam zawarte o krwawieniu pasują do moich objawów (albo coś sobie wmawiam), dalej czytam, że tylko 50% testów wykrywa ciąże pozamaciczna i kolejne wątpliwości. Nie wiem sama co myśleć. Wiem, że post może brzmieć trochę absurdalnie, ale może jednak nie? Czy myślicie, że coś sobie wmawiam czy jednak coś w tym może być? Pozdrowiam serdecznie

reklama
Okres co mc nie będzie taki sam. Ale skoro robiłaś testy i dostałaś okres to ciąży brak. Gdyby byl biochem wylapalabys go testem.

reklama
Czy dobrze rozumiem, że martwisz się, że jesteś w ciąży i to jeszcze pozamacicznej tylko dlatego, że twój okres jest przez 1 dzień krótszy niż zwykle? I to jeszcze okres w drugim cyklu po stosunku przerywanym?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry