Szpsky 2000
Początkująca w BB
.
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak najpierw zrobiła wczoraj w nocy i nic nie wykazało i dzisiaj na ten samNasikała rano na TEN SAM test? W sensie ten już raz obsikany?
No właśnie chyba nie nie widziałem ze dziś zrobi go znowuA przepraszam, czy na instrukcji testu była adnotacja ze jest wielokrotnego użytku?
Czy jeśli tak zrobiła mógł wykazać blednie te dwie kreski ?A przepraszam, czy na instrukcji testu była adnotacja ze jest wielokrotnego użytku?
Tego samego dnia co stosunek zrobiła test?To trwało kilka sekund potem zrezygnowaliśmy bez zabezpieczenia nie doszedłem w niej a mimo to zrobiła wieczorem test i nic nie pokazało i rano nasilała na ten sam test i wykazało dwie kreski z tym ze jedna chyba dość niewyraźnie albo dwie nie wyraźne nie widziałem tego testu tylko z tego wiem co mi powiedziała
Nie tego samego blisko tydzień poTego samego dnia co stosunek zrobiła test?No to zalecam powrót do biologii, a nie zabawę w dorosłych.
Blisko tydzień okres powinna mieć w następna niedzieleBłagam Was, najpierw nauczcie sie czytać, potem poczytajcie jak dochodzi do zapłodnienia i czym jest EJAKULAT a potem bierzcie się za seks, ok? A dziewczynie się spoznia okres? Ile dni od stosunku robiła test?
NadalNie tego samego blisko tydzień po
Co nadal ?Nadal