Szpsky 2000
Początkująca w BB
.
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Poczytaj o zapłodnieniu. To dowiesz się co "nadal".Co nadal ?
Ja mam 21 ona 17 chodzi mi o to czy jak tak zrobiła ze nasikala dwa razy na ten sam test mógł wykazać błędne dwie kreski i czy nie jest w ciszyTo ile Wy macie w ogole lat...![]()
Sikanie drugi raz na ten sam test jest bez sensu! Taki wynik jest po prostu nieważny. Niech zrobi jeszcze raz NOWY test najlepiej z porannego moczu, ale to też w dniu, w którym powinna dostać okres, a nie tydzień przed.Ja mam 21 ona 17 chodzi mi o to czy jak tak zrobiła ze nasikala dwa razy na ten sam test mógł wykazać błędne dwie kreski i czy nie jest w ciszy
Dobrze odpowiem raz i proszę nie ciągnij już dłużej tego wątku.
Jeśli nie wiecie kiedy była owulacja (a zapewne nie wiecie) to odczekajcie od stosunku MINIMUM 14 dni i następnie niech dziewczyna zrobi test z porannego moczu.
Test jest JEDNORAZOWEGO użytku co oznacza, że można na niego nasikać tylko jeden jedyny raz. Wszystko co robicie z nim później nie ma już żadnego znaczenia.
Nie, nikt z nas nie odpowie Ci teraz czy Twoja dziewczyna jest w ciąży.
Tak, każdy stosunek niesie za sobą ryzyko zapłodnienia.
Nie pozostaje Wam nic innego jak po prostu poczekać.
Pomyślcie też o jakiejś metodzie antykoncepcji i poczytajcie trochę na temat współżycia.
Jest taka dziewczyna Katarzyna Koczułap, ktora prowadzi profil "co z tym seksem" poczytajcie wspólnie jej posty, na pewno trochę rozjaśni się Wam w głowie.
A jeśli jesteś trollem to na pewno będzie tu sporo chętnych na te igrzyska.
Powodzenia
Dobrze nie będę ciągnął już tego tematu tylko chce wiedzieć czy przez to ze nasikala dwa razy … mógł wykazać błędny wynik i czy narazie nie ma się czym przejmować ?
Taki wynik jest błędny i test się robi jak dziewczyna miesiaczki nie dostanie wtedy trzeba zrobić a jak dostanie to tylko się cieszyćDobrze nie będę ciągnął już tego tematu tylko chce wiedzieć czy przez to ze nasikala dwa razy … mógł wykazać błędny wynik i czy narazie nie ma się czym przejmować ?
No właśnie mam nadzieje ze jest błędny i ze to nauczka na przyszłość do czasu dorośniecia do bycia tataTaki wynik jest błędny i test się robi jak dziewczyna miesiaczki nie dostanie wtedy trzeba zrobić a jak dostanie to tylko się cieszyći zabezpieczać się żeby nie było takich pytan