Szpsky 2000
Początkująca w BB
.
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To tak na przyszłość jak macie takie zapędy, żeby Wam nie przyszło do głowy używać dwa razy tej samej prezerwatywy...
Bez głupich komentarzy chciałem się dowiedzieć … wiec darujcie sobie durne dogryzki zależało mi na opinii normalnych ludzi a nie jakieś wysmiechujki
Wybacz, ale koleżanki tekst mnie rozbawiłBez głupich komentarzy chciałem się dowiedzieć … wiec darujcie sobie durne dogryzki zależało mi na opinii normalnych ludzi a nie jakieś wysmiechujki
Wiem ale ja byłem zestresowany i ona robiła to w domu i nie było mnie przy niej tylko tyle ze mi napisała ze nic nie wykazało i na drugi dzień zrobiła i mówi ze dwie kreski I trochę się załamalismyWybacz, ale koleżanki tekst mnie rozbawił
A tak poważnie - mając 20 lat i nie znać podstaw biologii (nie wspomnę już o nieumiejętnosci czytania ze zrozumiem ulotki testu ciążowego) i zabierając się za seks jest skrajna głupotą. A mnie taka glupota bawi.
W skrócie - niech powtórzy test (nowozakupiony!) w dniu spodziewanego okresu (nie tydzień przed) i będzie jasne. Jeśli będą wątpliwości - niech jedzie do laboratorium zrobić betę z krwi, która da 100% pewności co do ciąży.Wiem ale ja byłem zestresowany i ona robiła to w domu i nie było mnie przy niej tylko tyle ze mi napisała ze nic nie wykazało i na drugi dzień zrobiła i mówi ze dwie kreski I trochę się załamalismy
dokładnie. Ja moje dzieci będę uświadamiac i będą mogły zawsze porozmawiać w przypadku wątpliwości.Szkoda ze w tak wielu domach seks to dalej temat tabubyłoby mniej wpadek i takich wpisów na forum.
Ja mojego synka tak samo, liczę na to że nasze pokolenie będzie dbało o edukację seksualną swoich dzieci.dokładnie. Ja moje dzieci będę uświadamiac i będą mogły zawsze porozmawiać w przypadku wątpliwości.