• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża

reklama
reklama
Bez głupich komentarzy chciałem się dowiedzieć … wiec darujcie sobie durne dogryzki zależało mi na opinii normalnych ludzi a nie jakieś wysmiechujki
Wybacz, ale koleżanki tekst mnie rozbawił 😂
A tak poważnie - mając 20 lat i nie znać podstaw biologii (nie wspomnę już o nieumiejętnosci czytania ze zrozumiem ulotki testu ciążowego) i zabierając się za seks jest skrajna głupotą. A mnie taka glupota bawi.

Wybacz, ale koleżanki tekst mnie rozbawił 😂
A tak poważnie - mając 20 lat i nie znać podstaw biologii (nie wspomnę już o nieumiejętnosci czytania ze zrozumiem ulotki testu ciążowego) i zabierając się za seks jest skrajna głupotą. A mnie taka glupota bawi.
Wiem ale ja byłem zestresowany i ona robiła to w domu i nie było mnie przy niej tylko tyle ze mi napisała ze nic nie wykazało i na drugi dzień zrobiła i mówi ze dwie kreski I trochę się załamalismy

Wiem ale ja byłem zestresowany i ona robiła to w domu i nie było mnie przy niej tylko tyle ze mi napisała ze nic nie wykazało i na drugi dzień zrobiła i mówi ze dwie kreski I trochę się załamalismy
W skrócie - niech powtórzy test (nowozakupiony!) w dniu spodziewanego okresu (nie tydzień przed) i będzie jasne. Jeśli będą wątpliwości - niech jedzie do laboratorium zrobić betę z krwi, która da 100% pewności co do ciąży.
Poprzedni test może obsikać po raz kolejny, kto wie, może wyjdą trzy kreski 🙄
Na razie bez paniki.

Ubolewam nad młodzieżą. Szkoda mi Was, w szkołach powinni uczyć co i jak, niekoniecznie to Wasza wina, ale jeżeli ja nie znam się na autach to nie biorę się za naprawe, ale zaś z drugiej strony tez byłam w Waszym wieku i człowiek chciał spróbować seksu. Jezeli nie macie z kim pogadać (rodzice czy w szkołach tez nie uczą o tym) to może sami spróbujcie zgłębić wiedzę, żeby w przyszłości uniknąć takich problemów. Ogarnijcie sobie antykoncepcje i sie będziecie mogli cieszyć z seksu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry