reklama

Ciąża

reklama
Ze tez chciało Ci sie to wszystko pisać obcym babom z forum 🙉
Reszty nie skomentuje, bo jesteście dorośli i świadomi 😊
Nie mam z kim o tym porozmawiać,a czuje że przez to wszystko popadam w depresję.Ciągle płacze . Wyobrażam sobie jakby to było gdybyśmy zamieszkali razem i spróbowali stworzyć prawdziwą rodzinę ,a świadomość tego że to nigdy nie nastąpi mnie dobija . Uważam że to niesprawiedliwe i że powinien się nami zająć tak jak należy

Brzmi to jak eksperyment społeczny 🙈 Jeżeli to Twoja faktyczna sytuacja, to mówisz nam, że świadomie weszłaś w relacje z żonatym facetem i teraz masz pretensje do świata że jesteś tą drugą? Raczej tutaj pocieszenia i rozwiązania sytuacji nie znajdziesz, bo jest to niemoralne.

Nie mam z kim o tym porozmawiać,a czuje że przez to wszystko popadam w depresję.Ciągle płacze . Wyobrażam sobie jakby to było gdybyśmy zamieszkali razem i spróbowali stworzyć prawdziwą rodzinę ,a świadomość tego że to nigdy nie nastąpi mnie dobija . Uważam że to niesprawiedliwe i że powinien się nami zająć tak jak należy
Jedyne co możesz zrobić to wejść z nim na drogę sądową celem potwierdzenia ojcostwa i uzyskania pomocy materialnej w trakcie ciąży, a po niej alimenty. Nie zmusisz go, żeby z Tobą był.

Tak to moja faktyczna sytuacja.Tylko że ja jego żonie nie przysięgałam tylko on .I jak stworzyliśmy wspólnie dziecko to powinien wybrać nas .Ona ma dużo pomocy ze strony swojej i jego rodziny ,a ja jeśli nie on to zostaje z wszystkim sama.Tak mam pretensję bo on wiedział doskonale co robi i mam prawo wymagać żeby wziął odpowiedzialność bo w końcu to też jego dziecko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry