jazgotnica24
Aktywna w BB
.
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem ,że to wygląda jak z filmu ale taka jest aktualnie moja sytuacjaDobre, dobre![]()
Gdyby nie ta koncówka, to nawet byloby realistyczne.
Nie mam komu się wydagadać ,bo przyjaciółka odkąd się dowiedziała że to z nim a w zasadzie domyśliła to zweewala ze mną kontaktWiem ,że to wygląda jak z filmu ale taka jest aktualnie moja sytuacja
Nie mam z kim o tym porozmawiać,a czuje że przez to wszystko popadam w depresję.Ciągle płacze . Wyobrażam sobie jakby to było gdybyśmy zamieszkali razem i spróbowali stworzyć prawdziwą rodzinę ,a świadomość tego że to nigdy nie nastąpi mnie dobija . Uważam że to niesprawiedliwe i że powinien się nami zająć tak jak należyZe tez chciało Ci sie to wszystko pisać obcym babom z forum![]()
Reszty nie skomentuje, bo jesteście dorośli i świadomi![]()
Jedyne co możesz zrobić to wejść z nim na drogę sądową celem potwierdzenia ojcostwa i uzyskania pomocy materialnej w trakcie ciąży, a po niej alimenty. Nie zmusisz go, żeby z Tobą był.Nie mam z kim o tym porozmawiać,a czuje że przez to wszystko popadam w depresję.Ciągle płacze . Wyobrażam sobie jakby to było gdybyśmy zamieszkali razem i spróbowali stworzyć prawdziwą rodzinę ,a świadomość tego że to nigdy nie nastąpi mnie dobija . Uważam że to niesprawiedliwe i że powinien się nami zająć tak jak należy
Tylko ,że to odpada ,bo wtedy jego żona się dowie ,a nie chce decydować za niego by się o tym dowiedziała.Na pewno to by nas do siebie nie zbliżyło a wręcz przeciwnieJedyne co możesz zrobić to wejść z nim na drogę sądową celem potwierdzenia ojcostwa i uzyskania pomocy materialnej w trakcie ciąży, a po niej alimenty. Nie zmusisz go, żeby z Tobą był.