reklama

Ciąża

Tak to moja faktyczna sytuacja.Tylko że ja jego żonie nie przysięgałam tylko on .I jak stworzyliśmy wspólnie dziecko to powinien wybrać nas .Ona ma dużo pomocy ze strony swojej i jego rodziny ,a ja jeśli nie on to zostaje z wszystkim sama.Tak mam pretensję bo on wiedział doskonale co robi i mam prawo wymagać żeby wziął odpowiedzialność bo w końcu to też jego dziecko
No to idź do sądu.
Ty też działałaś świadomie, bo wybrałaś relacje z nim wiedząc że jest żonaty 🤦🏻‍♀️

reklama
No to idź do sądu.
Ty też działałaś świadomie, bo wybrałaś relacje z nim wiedząc że jest żonaty 🤦🏻‍♀️
No tak ,ale ja nikogo nie zdradziłam bo jak go poznałam to byłam wolna. To była jego decyzja czy zdradzi żonę czy nie .Z resztą w grę wchodzą uczucia i to nie jest wszystko czarno białe .Bo też bym nigdy wcześniej nie związała się z żonatym przed tym zanim go pokochałam

No tak ,ale ja nikogo nie zdradziłam bo jak go poznałam to byłam wolna. To była jego decyzja czy zdradzi żonę czy nie .Z resztą w grę wchodzą uczucia i to nie jest wszystko czarno białe .Bo też bym nigdy wcześniej nie związała się z żonatym przed tym zanim go pokochałam
Myślę że tu nie znajdziesz zrozumienia. Bo wiedziałaś że jest żonaty. Bierzesz taka sama odpowiedzialność za to co się stało co on. On zdradził, a Ty o tym wiedziałaś. Na dodatek jesteś egocentryczna, bo nie myślałaś w ogóle o jego żonie. Nie ukłuło Cię, że ta sytuacja mogłaby się ułożyć w drugą stronę? Jakbyś się czuła na jej miejscu?

Myślę że tu nie znajdziesz zrozumienia. Bo wiedziałaś że jest żonaty. Bierzesz taka sama odpowiedzialność za to co się stało co on. On zdradził, a Ty o tym wiedziałaś. Na dodatek jesteś egocentryczna, bo nie myślałaś w ogóle o jego żonie. Nie ukłuło Cię, że ta sytuacja mogłaby się ułożyć w drugą stronę? Jakbyś się czuła na jej miejscu?
Ona w żaden sposób tej sytuacji nie odczuwa ,bo zwyczajnie o tym nie wie .A na jej miejscu nigdy bym nie obwiniała drugiej kobiety tylko męża który przysięgał wierność .

A jakie jest pytanie dot. tej historii?
A pytanie jest takie co byście zrobili na moim miejscu ,bo nie mam zielonego pojęcia . Nie powiem jego żonie ,to odpada . Chociaż chce żeby się dowiedziała ale nie za moją pomocą.Myślałam ,że może po prostu każe mu wybrać i się od niego odsune jak nie wybierze mnie .Chociaż jego zachowanie już trochę pokazuje kogo wybrał .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry