Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ewa widocznie dzidzia uznała że już na nią czas 12 dni przed terminem to już nic strasznego dzidzia jest już donoszona
spójrz na to z innej strony jeśli to już poczatek porodu to wkrótce będziesz tulić swoje maleństwo
trzymam kciuki żeby wszystko było ok
Ewach, nie martw się przecież to znak że niedługo zobaczysz tą tak wyczekiwaną 9 miesięcy istotkę. Dla pocieszenia powiem Ci, że ja też mam taki śluz od poniedziałku i jak narazie nic się nie dzieje, więc nie stresuj się za wczasu bo to wcale nie musi nastąpić jeszcze dzisiaj.
ewach6 no co Ty...do boju kobitko bedziesz juz miala swoje szczescie przy sobie..ciekawa jestem jak tam Asia....u mnie od wczoraj cisza, cos mnie lupie w krzyzu ale to chyba nie jest to za to mam dosc codziennych porannych pytan od mojej tesciowe, rodzicow i meza czy to dzis ??? a skad ja mam to wiedziec, jak sie zacznie dziac to im powiem ;D
Ten śluz i krew to pewnie czop śluzowy odszedł, ale te bóle brzucha to juz nie sa żarty, to juz ten czas! Ewach Kobitko, będzie dobrze! Bedziesz następną kwietnioweczką! Hurra! Hip,hip! Hurra!
Trzymam kciuki za Was, oby wszystko było dobrze!!! Czekamy!!!!!!
dzięki dziewczyny bo rano sie przestraszyłam i to bardzo
Dori uspokoiłas mnie troche
własnie zrobiłam sobie kanapeczki i herbatke malinową
musze jeszcze poszukać ksiązeczki ubezpieczeniowej
boje sie tylko o moją Gabrysię, biedna bez mamy kilka dni
Dziewczyny czy wy też odczuwacie ruchy maluszka bardzo intensywnie w dole brzuszka.Bo ja dzis to nie wiem czy mam leżeć czy siedzieć.Bo tak mi mlutki szkrab rozrabia.
Ewa mi gin na poniedziałkowej wizycie też mówiła, że jak zacznie odchodzić czop śluzowy to jeszcze nie poród, od wypadnięcia czopu do porodu może minąć nawet dwa tygodnie. Także głowa do góry, ale na wszelki wypadek można podjechać do szpitala i sprawdzić co się dzieje.