reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowe dolegliwości

KORALKU - lepiej nie mdlej tym razem...;-) A tak swoja droga to ja myslalam, ze jestem panikara a tu wychodzi na to ze jestem super opanowana...:szok: Ja jak zaczelam plamic przy poronieniu (bylam calkowicie samiutenka wtedy w domu....)to najpierw sie polozylam, zeby obserwowac czy nie przejdzie, jak sie nasililo to zadzwonilam do lekarza poinformowac co sie dzieje - kazal przyjezdzac, wiec zamowilam taksowke i pojechalam. Spokojnie czekalam w poczekalni az kobita wyjdzie z gabinetu. Przy USG jak sie okazalo ze ciazy juz nie ma, dr powiedzial ze nie ma koniecznosci pojscia na szpitala - ja po chwili namyslu powiedzialam ze w takim razie jade do domu. On mi na to ze wspaniale ze nie histeryzuje...........ha ha ha:wściekła/y: Histeryzowac zaczelam jak wyszlam z gabinetu.....:baffled:

Hmmmmm mysle ze bardziej panikowac bede jak M bedzie w domu....bo wtedy wiem ze bede mogla sobie na to pozwolic......:-D :-D

AGUTKU - zycze Ci z calego serducha zebys powitala juz swoje malenstwo :-)

reklama
jaaa cie to ktora juz tak sie boi ze nowy wateczek otworzyla bo nie dojrzalam:confused: , ej laski, damy rede!!! :tak:
ja wczoraj wsiadam do taksowki i mowie ze do szpitala, i jedziemy pan usmiechniety i pyta a ty co na kontrole? nie odpowiadam do porodu, jaka facet mial minee :laugh2: :-D
jak ko w koncu uswiadomilam ze sobie jaja robie to zapytalam a co jakbym rzeczywiscie na porodowke musiala, on ze w sumie nie mial takiej klientki ale spoko, i dalmi swoj nr telefonu, ze jakby nie bylo meza to on zawiezie, a koniec koncem nie wzial ode mnie kasy za przejazd:-D :cool2:
wiec jakby troche mniej juz sie boje co by bylo gdybym byla sama, to zadzwonie do tego taksiaza, plan B musi byc dla sietego spokoju...
ps. Agutek trzymam za ciebie kciuki, bo dlugo to juz nie potrwa u ciebie, to poprostu nie mozliwe zebys dobila do 42 tygodnia:tak: wiec moge ci juz chyba zyczec milego spotkania z malenstwem :cool2:

Dziewczyny - dzięki ;-)
Ja będę już niedługo czekać na wasze porody i wasze maleństwa.
Powodzenia!!!!

Agutek obys szybciuchnooo spotkała się ze swoim maluszkiem !! :-)

KoralQ jak masz mdleć to lepiej żeby ktoś jednak był przy tobie żeby niespodzianek nie było żadnych .

M-ktosiu hehe super trafiłaś,no ale jak plan "B" już jest to eleGancko.

monika mnie pepek jako tako nie boli ale gdzies czytalam , ze pod koniec u niektorych jest bardzo wrazliwy
rozstepow na razie u mnie nie widac ale profilaktycznie i tak sie smaruje od kostek po szyje :) ,
jedynie troszke popekane naczynka na udach , ale to juz w sumie mialam przed ciaza -zreszta to rodzinne u nas.

MONIKA - no bolec pepek nie boli, ale jakis wrazliwszy faktycznie jest...:dry: Ostatnio nawet M polaskotal mnie paluchem po nim, to nakrzyczalam na niego, ze to nieprzyjemne jest....:-D

Agutku ja również bardzo mocno ci życze abyś już powitała swoją dzidzie :tak:
Córeczko Agutka wiem, że ci bardzo milutko u mamusi w brzuszku mieszkać ale mamusia już bardzo chce cię przywitać i ucałować więc proszę ładnie i szybciutko wyskoczyć z mamusinego brzuszka :tak: :tak: :tak:

Agutku pozdrawiam cie cieplutko i życze szybkiego i bezbolesnego porodu!!!!!

reklama
Agutku ja również bardzo mocno ci życze abyś już powitała swoją dzidzie :tak:
Córeczko Agutka wiem, że ci bardzo milutko u mamusi w brzuszku mieszkać ale mamusia już bardzo chce cię przywitać i ucałować więc proszę ładnie i szybciutko wyskoczyć z mamusinego brzuszka :tak: :tak: :tak:

Agutku pozdrawiam cie cieplutko i życze szybkiego i bezbolesnego porodu!!!!!

Ojej dziękuję bardzo, ale mi się milutko zrobiło :tak: :-)
Pozdrawiam serdecznie!!!!

Do góry