reklama

Ciążowe dolegliwości

ja też kremem do depilacji i lusterko w ruch i się tak gole.
A jak jechałam w zeszłą środe do szpitala to się chciałam tak na szybko troszke podgolic to się pozacinałam przy bikini i mi krew leciała.
więc teraz codziennie się już tam będe goliła w razie co - chociaż mnie wkurzają te wygibasy z lusterkiem :wściekła/y:

reklama
Niewiecie dziewczyny czy wogóle przy porodzie np. u was w szpitalach zakładają cewniki :confused:

Bo mi założyli żeby pobrac mocz do badań - przez cewnik niewiem czemu - i bolało to jak cholerka a potem to jeszcze szczypało mnie długo jak siusiałam. I zastanawiam sie czy przy porodzie tez tak robią gdzieniegdzie ????

hm... ja wiem, czy strzechę KASIRKO?? Jeśli mam być szczera, to tam prawie włosów nie mam;-) bo nigdy specjalnie tam nie rosły, ale wole na zero niż żeby mi został jakikolwiek meszek... Poprostu krem nie działa i tyle. Na nogach depilator, pod pachami maszynka a w lecie wosk u kosmetyczki, ale bikini to tylko maszynką, bo depilacja boli, krem nie działa...

Ja dzis, odpukac, bez sensacji zoladkowych ani mdlosci, narazie w krzyzu nie boli, brzusio twardy, ale lyknelam no-spe forte (ilez dni mozna sie meczyc, czas na troche ulgi), co prawda nie to zeby brzuch jakos specjalnie zmiekl :dry:

Aneta23 a ty napewno nie masz zatrucia ciazowego czy jakiej innej gestozy?

reklama
A mnie dzis w nocy chcialy dopasc po raz pierwszy skurcze lydek. Chcialy ale nie dopadly bo w pore wykrecilam noge w druga strone i udalo mi sie je odgonic i tak kilka razy a juz bol czulam... Ale bym krzyku narobila M by zawalu jeszcze dostal:-D !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry