reklama

Ciążowe Kłopociki

Też stosuję od samego początku oliwkę (akurat Johnson'a w żelu - chyba już 4 mam) na całe ciało (szczególnie brzuch, piersi, uda i pośladki) i czasem w brzuch i uda wcieram krem Mustela.

I rewelacja - rozstępów zero tzn. są tylko te małe sprzed ciąży :). Może to kwestia ile kto przytył bardziej... Sama nie wiem.

reklama
Kochane co do rozstępów to usłyszałam kiedyś mądrą i chyba prawdziwą tezę.
Jak ktoś ma do nich (rozstępów) predyspozycje to będzie je miał bez względu na ilość wcieranych kremów.
Ja czy byłam w ciąży czy nie smaruję się oliwką johnsona po kąpieli, całe ciało.
Szczerze Wam powiem, że po ciąży znalazłam jeden mały rozstęp na brzuchu, ale pamiętam okres jak przytyłam a później szybko schudłam i to co zobaczyłam na biodrach, udach.... MASAKRA!!! i nie wiem co z nimi zrobić, zacznę zastanawiać się nad tym jak urodzę...

Ja sie zgadzam z Beza jak sie ma predyspozycje do rozstepow to najdrozsze kremy nie pomoga!!!
Dorotka oddam chetnie ci po polowie z kazdej piersi ja mam za duzo:tak::angry:

Minisia za to seksownie wyglądasz, ja też niewiele mam, za to producenci staników zbijają na mnie kabzę na push-up'ach. :laugh2::laugh2::laugh2:

Dokladnie mam to samo :szok: A ja sie nawet smieje ze jak wieczorem sie ukapie to moje cycki zostawiam na wieszaku w lazience bo tam zostawiam stanik a to juz jest 3/4 moich mega piersi heheheheh:szok::szok::szok:

MINISIA to na kiedy sie umawiamy ??????????:-D:-D:-D

To ja się muszę wypłakać. Zrobiły mi się hemoroidy...:-( Cały czas jem dużo błonnika i nie mam zaparć a jednak. Koszmar. A to wszystko dla tego że mały tak mocno mnie uciska. Nie wiem dlaczego tak bardzo śpieszy się do wyjścia. Chyba mnie nie lubi :-(

To ja się muszę wypłakać. Zrobiły mi się hemoroidy...:-( Cały czas jem dużo błonnika i nie mam zaparć a jednak. Koszmar. A to wszystko dla tego że mały tak mocno mnie uciska. Nie wiem dlaczego tak bardzo śpieszy się do wyjścia. Chyba mnie nie lubi :-(

A ja myślę że twój maluch chce poprostu szybko zobaczyć mamusię i dlatego tak się śpieszy!;-):-);-)

heh ja tez sie smarowalam i smaruje nadal oliwka johnsona ale nic mi to nie pomoglo....rozstep na rozstepie rozstepem podparty---na udach na pupie pod pupa na cyckach ktore i tak wygladaja jak male mandarynki--nie urosly nic===w przeciwienstwie do brodawki---zajmujacej prawie cala powierzchnie:):tak:;-)
ale jakos srednio juz sie tym przejmuje.jak ktos Cie kocha to bedzie cie kochal z rozstepemi i bez z nogą i bez nogi....ludzie mja owiele wieksze zmartwienia.
a swoja droga to sobrze ze rozstepy nie pojawiaja sie na twarzy:P:P:P<jupi>
jestesmy piekne!a bardzo wiele wiele kobiet chcialoby byc na naszym miejscu a nie moze i pewnie smieja sie z nas ze sie tak tu placzemy nad ciazowmi klopocikami....
nasze zle zamopoczucie bierze sie z tego ze na duzo myslimy o sobie//////dziekuje dobranoc:*

reklama
heh ja tez sie smarowalam i smaruje nadal oliwka johnsona ale nic mi to nie pomoglo....rozstep na rozstepie rozstepem podparty---na udach na pupie pod pupa na cyckach ktore i tak wygladaja jak male mandarynki--nie urosly nic===w przeciwienstwie do brodawki---zajmujacej prawie cala powierzchnie:):tak:;-)
ale jakos srednio juz sie tym przejmuje.jak ktos Cie kocha to bedzie cie kochal z rozstepemi i bez z nogą i bez nogi....ludzie mja owiele wieksze zmartwienia.
a swoja droga to sobrze ze rozstepy nie pojawiaja sie na twarzy:P:P:P<jupi>
jestesmy piekne!a bardzo wiele wiele kobiet chcialoby byc na naszym miejscu a nie moze i pewnie smieja sie z nas ze sie tak tu placzemy nad ciazowmi klopocikami....
nasze zle zamopoczucie bierze sie z tego ze na duzo myslimy o sobie//////dziekuje dobranoc:*

KASKA strzal w dziesiatke Swiete slowa normalnie popieram je w 100 % :tak:

MARMA wlasnie moze wrecz przeciwnie synus juz sie nie moze doczekac az wezmiesz go na rece i dlatego sie tak spieszy ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry