• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowe Kłopociki

reklama
MADZIU81 wspolczuje ci tych dolegliwosci Masz racje najgorzej jak lekarz wystraszy Ale nie jedna tak gin straszy wiec nie jestes w tym sama Choc ja bym nie chciala aby gin zasiewal we mnie niepotrzebny niepokoj :szok:
Uwazaj na siebie i odpoczywaj jeszcze a przeciesz rodza sie wczesniaki cale i zdrowe wiec spokojnie :tak:

A mi od kilku dni dokuczają potwornie nieprzyjemne i nagłe skurcze w pachwinach w ciągu dnia... Już po wizycie u lekarza - wspomagam się Magne B6, ale dopiero 2 dzień, więc jeszcze nie pomaga :(

I jakoś tak brzucho mi zaczyna ciążyć, a to dopiero 34 tydzień. No i moja Mała nieźle mi dokucza - kopie jak opętana, a wieczorem traktuje mój brzuch jak worek treningowy.

reklama
Wiem, wiem :) jasne. Pewnie jakby zaczęła mniej to bym wariowała z nerwów. Ale czasem mam jej ochotę dać klapsa, nawet tata jej nie może uspokoić haha.

A ona najbardziej rozrabia jak ja chcę spać. Oj ze spaniem to mam problem, męczę się potwornie zanim zasnę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry