reklama

Ciążowe Kłopociki

Ja tez w dzien sikam co chwile i w nocy tez wstaje non stop do sikania ale ja mam klopoty z oddychaniem przez nos i oddycham buzia wiec strasznie mi schnie w ustach i jak wstaje to ide siusiu i pije a pozniej zas to samo i tak kilka razy Ale ja nawet jak nie bylam w ciazy to zawsze przynajmniej 2 lub 3 razy wstawalam wiec u mnie to nic nowego Ale teraz w ciazy non stop czuje ucisk na pechez :-(

reklama
no wlasnie dorotka. ja tez jestem z tych sikajacych przed ciaza i tez wczesniej wstawalam najczesciej 2 razy, ale teraz to juz przesada, bo ledwo co zasne to musze wstawac:sorry2:

A ja od kilku dni czuję, jak mnie ciągnie w dole brzucha. Boli szczególnie po dłuższym siedzeniu, leżeniu lub staniu.... Ale to już końcówka, więc da się znieść...
A! I zaliczylam dziś po 5 rano kolejny skurcz lydki... Jak wstalam, to nie moglam chodzic na tej nodze. Komicznie to wyglądało, bo czułam sie, jak stara babka :laugh2:

A u mnie zmaina na lepsze bo od paru dni lepiej mi się oddycha.
A trudności z oddychaniem miałam już od wielu tygodni i bardzo mi to przeszkadzało a teraz wkońcu mogę spać z zamkniętą buzią!:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry