• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Witam dziewczęta i już zdaję obiecaną relację.
Pierwsza noc z użyciem poduszki rogala super. Żadnych problemów z zaśnięciem. Żadnego wiercenia się i szukania wygodnej pozycji. Noc przespana, ja wyspana. I nareszcie bez bólu karku. Więc zdecydowanie polecam.

Obraz 001 (Small).jpgJa tez mam materac kokos-gryka:tak:Tak jak pisala kilolek ze po ok roku przewraca sie go ale nie wiem jaka strona najpierw:baffled:Co do lozeczka to my mamy takie zwykle, troche pogryzione przez Misie ale chyba jeszcze sie nada:-D Na zdjeciu jeszcze jest nowe bo robione zdejcie przed urodzeniem Misi:-D

Ostatnia edycja:
ja mam materac kokos pianka kokos . kolezanka zadowolona ,jej malenstwo tez wiec mam nadz ze i moje tez bedzie ;-)
Dorka wpierw na kokosie a potem gryka jak juz dziecko niby staje na nózki : ja tak słyszałam :tak:

dorka nie mow mi ze masz juz lozeczko poskrecane i ustawione ?bo jesli tak to zaczne sie powaznie nad soba zastanawiac:-D
a wczoraj kupila w lumpku spodnie dla malego za 2 zl

Załączniki

• DSCN5683[1].jpg
    DSCN5683[1].jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 53
WIOLKa fajne spodenki:tak:Co do lozeczka nie mam jeszcze skreconego, to zdjecie zrobione przed urodzeniem Misi:tak:wtedy mielismy wiecej miejsca i moglismy wczesnie skrecic, teraz to G bedzie skrecal jak ja bede w szpitalu:tak:

dorka to troche mnie uspokoilas:-) . a swojego lozeczka nawet jeszcze w domu nie mam.
a poweidz uzywalas duzo przewijaka? ja przy Iwie go kupila a uzylam w sumie tylko kilka razy, wygodniej mi bylo na lozku mala przewijac

WIOLKA ja uzywalam przewijaka do ok roku,moze 10miesiecy:tak:Dla mnie byl bardzo przydatny:tak:Teraz ma go moja kolezanka a jej corka skonczyla rok w sierpniu a ona jeszcze go uzywa:szok:To chyba zalezy od dziecka:tak:

reklama
dorka ja sie balam ze mi mala spadnie z niego, strasznie sie wiercila , przeciagala a ja panikara bylam przy pierwszym dziecku. bezpieczniej sie czulam jak mala pod soba miala duze lozko:-p.
moze 2 dziecko bedzie spokojniejsze i bardziej wykorzysta przewijak

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry