• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
A widziałyście a Ikea ladne kolorowe łóżeczka po 89zł? proste takie, zwykłe ale ładne. Widziałam naturalny kolor, biały, zielony i żółty, czy są inne to nie wiem

moja kolezanka ma wlasnie to najtansze i sobie chwali. mi tez sie podobaja z ikei ale te z sreii Seria do pokoju dla dzieci LEKSVIK - IKEA
a tak wogole to chcialabym miec w pokoju dziecka fotel bujany :) i wlasnie szukam sobie ale te ktore mi sie podobaja sa strasznie drogie :/

bo na allegro trzeba po prostu trafić na odpowiedniego sprzedawcę ceny tych samych rzeczy są mega różne trzeba tylko trochę poszperać mój leżaczek jest nowy z 2letnią gwarancją a tańszy o 70zł niż w sklepie to dużo za te pieniądze kupię już coś innego dla maluszka.
Wiolka jutro wstawię fotkę bo przy sztucznym świetle brzydkie zdjęcia mi wychodzą:)

Ja mam tą poduszkę motherhood, ale jak narazie wogóle nie mam problemów ze spaniem i jej nie używam...może zaniedługo ją wreszcie wypróbuję:)

Co do łóżeczka to ja chcę kupić w zestawie z meblami dziecięcymi, a co do materaca to jeszcze się zastanawiam:)

reklama
Kilolek ta cena dotyczy tylko tego naturalnego
SNIGLAR Łóżko dziecięce - IKEA
pozostałe kolorowe kosztują więcej- 169,99
SOMNAT Łóżko dziecięce - IKEA
o to lipnie
Widac musieli kartki w sklepie pomylić

Ja planuje kupić takie łóżeczko
Łóżeczko + Gryzak Julia II Szuflada TYMON Lolek (2073945911) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. miodowe

materac mam kokosowo-gryczany. Podobno najlepszy. Nie pamiętam dokladnie ale jest taka zasada, że najpierw kładzie się na kokosie a po roku przekręca na grykę. Nie odkształca się wcale, a wczesniej miałam kokos-gąbka i koszmarnie się odkształcał.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry