paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Mam do was pytanie... Mam laktator z TT i tam w zestawie są dwie butelki. Będą się nadawać czy muszę kupić osobno?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Martuś tak.Asiku, te kropelki działają? słyszałam duzo dobrego o tych niemieckich, mialam je kupione dla Stasia ale on nie mial kolek wiec wydalam kolezance, teraz musialabym sie nagimnastykowac aby je zdobyc, ale jesli ten polski odpowiednik rowniez dziala to nie byloby problemu. I drugie pytanie, czy wszystkie butelki Aventu sa antykolkowe? ja nie pamietam jaka mam, a wywiozłam ja do rodzicow.

będa dobre. Nawet te zwykle sa antykolkowe. Te z rurkami to już są specjalistyczne można powiedzieć, na szczególne przypadki.Mam do was pytanie... Mam laktator z TT i tam w zestawie są dwie butelki. Będą się nadawać czy muszę kupić osobno?