• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
ja też zamierzam kupić rogala i spróbować może mi pomoże jeśli nie to trudno...
dziś przywieźli mi ten leżaczek/ bujaczek co zamówiłam, super jest nie wytrzymałam i musiałam go złożyć:-)

Ja postawiłam na lokalny patriotyzm i zamówiłam na allegro od polskiego producenta
Poduszka dla kobiet w ciąży /do karmienia ROGAL (2074171682) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jest też dostępna w droższej wersji z silikonowym wypełnieniem. Ta ma styropianowe.

Też się zastanawiałam nad tą poduszką.Bo jest zdecydowanie tańsza od
tej
MOTHERHOOD KOJEC PODUSZKA DLA KOBIET W CIĄŻY W-WA (2060833492) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i jestem też ciekawa czy się sprawdza.
Carmella z tymi cenami to jest różnie i nieraz można dużo przepłacić.Ja szukałam na allegro łóżeczka i są fajne tak właśnie do 150 zł a okazało się że w sklepie w moim mieście są piękne sosnowe łóżeczka po 139 zł i do tego materacyk kokos-pianka-gryka z odpinanym pokrowcem po 80 zł i co ważne nie muszę nic płacić za przesyłkę no i widzę co kupuję.

carmella właśnie dlatego jak ja sobię coś upatrzę w sklepie to przed zakupem sprawdzam na allegro czy nie wyjdzie taniej:) tak samo było z tym bujaczkiem w sklepie w smyku 299 zł a ja na allegro kupiłam za 230zł już z przesyłką 70zł różnicy.

Jutro dam znać jak się poduszka sprawiła :) Na razie tylko z nią leżałam i zdecydowanie było wygodniej niż bez niej. Zobaczymy jak do spania się sprawdzi. Nie ukrywam, że od tej z Motherhood odrzuciła mnie cena. ta z przesyłką jest prawie o połowę tańsza.

A widziałyście a Ikea ladne kolorowe łóżeczka po 89zł? proste takie, zwykłe ale ładne. Widziałam naturalny kolor, biały, zielony i żółty, czy są inne to nie wiem

reklama
Mnie też od tej z Motherhood cena odstrasza a za używane chcą tyle co ta tańsza kosztuje.Tak ogólnie jak przeglądam allegro to niektórzy za używane rzeczy żądają strasznie dużo, właśnie jak patrzyłam na leżaczki nowe i używane to wychodzi na to że nieraz za 40 zł więcej można kupić nowy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry