pieszczoszka1988
Jestem mamusią
nawsze nosilam staniki usztywniane .. takie twarde ale teraz nosze miękki jedynie usztywniony drutem z dołu... Ale zakladam tylko stanik jak gdzies wychodze bo w domu bez.. bo piersi mnie bolą;/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oj noś noś i po domu bo się będą rozciągąc, w dól niestety.nawsze nosilam staniki usztywniane .. takie twarde ale teraz nosze miękki jedynie usztywniony drutem z dołu... Ale zakladam tylko stanik jak gdzies wychodze bo w domu bez.. bo piersi mnie bolą;/
ja planuje karmic butelka, Xaviera karmilam cycem 7 dni tylko, nie wiem czy to wogole mozna nazwac karmieniem hehe nie potrafilam przystawiac, mialam pogryzione sutki i leciala krew, potem dostalam zapalenia i przeszlam na butle. teraz w szpitalu bede karmila piersia, bo nie chce sie uzerac z poloznymi i sluchac ich gadania i namawiania, ale w domu bede probowac karmic cycem i butla, mam teraz Xaviera i na samym cycku bedzie mi ciezko cokolwiek zrobic.Ktoras z Was napisala, ze nie zamierza karmic piersia...
Nawet nie zamierzacie probowac czy sadzicie, ze nie bedziecie karmic ale sprobujecie?
ja mam małe cycki nie cały rozmiar A, po porodzie jak mleko zeszlo to mialam straszne zwisy z nich przez jakich czas, wygladały jak u babcki 70 letniej, ale po pewnym czasie doszly do siebie i wygladaly jak przed ciaza.Moja znajoma bardzo sie starala karmic ale ją tak sutki bolały,ze płakała z bólu a mała ciągle byłą głodna i nie dala rady...
Ja sproboje bo nie wiem jeszcze jak to jest i jak mi pójdzie . A czy piersi po karmieniu są takie normalne czy opadają i stają się sflaczałe ?
Ollena wiesz chyba rozumie Cie.. ale z drugiej strony po coś to mleko sie w cycach zbiera![]()
Ciekawe czy ja dam rade... zaoszczedze chociaz na mleku![]()