reklama
Martusia22267
Fanka BB :)
ja mam 4 czapeczki te po kąpielowe tzw smerfetki i 4 takie na wyjście jak to elvie napisała bajeranckie na spacer ale też bawełniane takie chudsze
Paula21
Grudzień '07
Czapeczek mam od groma najróżniejsze jakie można chcieć więc nic nie kupuję ;-) do szpitala spakowałam chyba ze 4 
bo nie wiem która się najlepiej sprawdzi.
Pieszczoszka jeśli chodzi o herbatkę to ja bym jej nie piła już teraz ;-) bo po co??? Teraz Ci laktacja nie potrzebna, a w razie czego w szpitalu będziesz się nią ratowała.
U mnie np. potrzebna była szałwia na pohamowanie laktacji, bo miałam taką produkcję że całą noc spuszczałam mleko do umywalki w pokoju
a nie spodziewałabym się tego w życiu 
Dzieciaczki raczej nie rodzą się mocno głodne, bo mają jakiś zapas jeszcze z brzuszka mamy, więc będzie czas o mleko powalczyć ;-) przede wszystkim przystawianiem ;-)
No ale to tylko moja opinia, a zrobisz jak zechcesz :-);-)
Yolanta zakupy super! I cena atrakcyjna :-)

Pieszczoszka jeśli chodzi o herbatkę to ja bym jej nie piła już teraz ;-) bo po co??? Teraz Ci laktacja nie potrzebna, a w razie czego w szpitalu będziesz się nią ratowała.
U mnie np. potrzebna była szałwia na pohamowanie laktacji, bo miałam taką produkcję że całą noc spuszczałam mleko do umywalki w pokoju

Dzieciaczki raczej nie rodzą się mocno głodne, bo mają jakiś zapas jeszcze z brzuszka mamy, więc będzie czas o mleko powalczyć ;-) przede wszystkim przystawianiem ;-)

No ale to tylko moja opinia, a zrobisz jak zechcesz :-);-)
Yolanta zakupy super! I cena atrakcyjna :-)

U mnie czapeczek też pełen zestaw różniastych, ale głównie cienkie. Jedną mam taką troszkę grubszą bo nigdy nie wiadomo co się z pogodą będzie działo. Wczoraj np. padał śnieg i było szaro i brzydko a dzisiaj od rana piękne wiosenne słoneczko.
A jeśli chodzi o herbatkę na laktację to na SR nam mówili, żeby nie pić jak nie ma potrzeby. Czyli jeśli pojawi się problem to jak najbardziej ale nie wcześniej. Ja mam Taką w saszetkach z Herbapolu Pruszków "Herbatka ziołowa dla matek karmiących wspomagająca laktację" IV zioła, ale nie kupowałam tylko mi przysłali opakowanie (25 saszetek) w ramach próbki. Podobno skuteczne- tak mi siostra mówiła ale na razie po prostu leży w szafce.
Chciałam wam podesłać link do ankiety żeby dostać tą herbatkę, ale już nie aktualne. Natomiast cena nie jest jakaś bardzo straszna
www.doz.pl/apteka/p48403-Herbatka_ziolowa_dla_matek_karmiacych_wspomagajaca_laktacje_25_saszetek
A jeśli chodzi o herbatkę na laktację to na SR nam mówili, żeby nie pić jak nie ma potrzeby. Czyli jeśli pojawi się problem to jak najbardziej ale nie wcześniej. Ja mam Taką w saszetkach z Herbapolu Pruszków "Herbatka ziołowa dla matek karmiących wspomagająca laktację" IV zioła, ale nie kupowałam tylko mi przysłali opakowanie (25 saszetek) w ramach próbki. Podobno skuteczne- tak mi siostra mówiła ale na razie po prostu leży w szafce.
Chciałam wam podesłać link do ankiety żeby dostać tą herbatkę, ale już nie aktualne. Natomiast cena nie jest jakaś bardzo straszna
www.doz.pl/apteka/p48403-Herbatka_ziolowa_dla_matek_karmiacych_wspomagajaca_laktacje_25_saszetek
kilolek ja mam narazie tylko bawełniane cienkie 4 szt jak będzie zimno bo ja ma termin na poczatek maja to mam kobinezon welurkowy z kapturkiem to założe najwyżej. A jak nie masz narazie gdzie kupic to może kogoś poproś że jakby chciał kupić coś dla dzidzi to np. chciałabyś jakąś fajną cieńką czapeczkę ja np. tak robię mówie że jak ktoś coś by kiedyś chciał dla niuni to np. nie mamy tego a tego można wtedy uniknać kilku wydatków i dostać trafione prezenty
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Kosz na zużyte pieluchy ANGELCARE + wkład (2245129247) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
myslicie ,ze warto kupic? zastanawiam sie nad jego kupnem.
Nie musiała bym ciagle wychodzić i wyrzucać tego albo gdzie indziej gromadzić... podobno nic z tego kosza nie czuć...
myslicie ,ze warto kupic? zastanawiam sie nad jego kupnem.
Nie musiała bym ciagle wychodzić i wyrzucać tego albo gdzie indziej gromadzić... podobno nic z tego kosza nie czuć...
Jakies wiadro na jednorazowe pieluchy (kolo przewijaka) jest niezbedne moim zdaniem. Kwestia gustu tylko jakie. Ja osobiscie mam takiego hopla, ze brzydze sie dotykac wiader na smieci i wole takie na pedaly 
A co zamierzacie robic z zasiusianymi i zakupkanymi ubrankami? Mowie o 1-2 dniach zanim zbierze sie pralka. Tak, zeby nie smierdzialy i nie gnily. Tez jakis zamkniety pojemnik do namoczenia?

A co zamierzacie robic z zasiusianymi i zakupkanymi ubrankami? Mowie o 1-2 dniach zanim zbierze sie pralka. Tak, zeby nie smierdzialy i nie gnily. Tez jakis zamkniety pojemnik do namoczenia?

reklama
Podziel się: