Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam też kosz i jestem zadowolona. Nie śmierdzi z niego. Jedyny minus to taki,że wkłady strasznie drogie.Kosz na zużyte pieluchy ANGELCARE + wkład (2245129247) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
myslicie ,ze warto kupic? zastanawiam sie nad jego kupnem.
Nie musiała bym ciagle wychodzić i wyrzucać tego albo gdzie indziej gromadzić... podobno nic z tego kosza nie czuć...
Kosz na zużyte pieluchy ANGELCARE + wkład (2245129247) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
myslicie ,ze warto kupic? zastanawiam sie nad jego kupnem.
Nie musiała bym ciagle wychodzić i wyrzucać tego albo gdzie indziej gromadzić... podobno nic z tego kosza nie czuć...
Własnie- to samo miałam na mysliDo jednego woreczka mieszczą się 2-3 pampersy;-) Ekologiczne to nie jest, ale pachnie brzoskwiniowo i szczególnie w upały było przez nas doceniane![]()
No nic, najpierw poprobujemy wariantu "ekologicznego" bez paklanek a jak sie okaze, ze sie nie da wytrzymac to bedziemy sie ratowac wszystkimi dostepnymi srodkami