• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

kilkolku raczej w maju nie bedziesz wlaczala specjalnie kaloryfera;)

ja nie pamietam co z takimi robilam, chyba tez zapieralam i do kosza, ale teraz to szybko sie pranie uzbiera przy 4 os rodzinie, wiec nawet nie bede suszyc.

co do kosza na pieluchy to nasz maly, do tego przeznaczony stoi na balkonie i tam sie bedzie wrzucalo smierdziuchy, kazdy zawiniety w woreczek.

reklama
Ollena na zimnym tez klade w lazience zeby obeschlo. No nie bede z jednymi zasikanymi majtami na ogrod biegla. TO nie o sam kaloryfer chodzi o prostu plucze zeby nie smierdzialo i odwiieszam do obeschniecia. Z reszta ja bardzo czesto piore wiec szybko sie na pranie taki ciuszek zalapie.

Ja przy Lenie kupowałam paclanki i w nie ładowałam pampersy, więc kosz był zbędny.
Zapierania też nie praktykowałam, bo u mnie prawie codziennie pralka chodziła a teraz przy dwójce to dopiero będzie szał;-)

Kosz na zużyte pieluchy ANGELCARE + wkład (2245129247) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

myslicie ,ze warto kupic? zastanawiam sie nad jego kupnem.
Nie musiała bym ciagle wychodzić i wyrzucać tego albo gdzie indziej gromadzić... podobno nic z tego kosza nie czuć...
ja kupilam tez kosz z wkladami, wiec dopiero okaze sie czy z niego nie smierdzi jak bobas bedzie na swiecie :)
Jakies wiadro na jednorazowe pieluchy (kolo przewijaka) jest niezbedne moim zdaniem. Kwestia gustu tylko jakie. Ja osobiscie mam takiego hopla, ze brzydze sie dotykac wiader na smieci i wole takie na pedaly :tak:

A co zamierzacie robic z zasiusianymi i zakupkanymi ubrankami? Mowie o 1-2 dniach zanim zbierze sie pralka. Tak, zeby nie smierdzialy i nie gnily. Tez jakis zamkniety pojemnik do namoczenia? :confused:
ja brudne ubranka wsadzalam poprostu do kosza na brudne ubrania i tam czekaly na pranie, zreszta moj Xav malo kiedy sikal czy kupal az tak zeby ubranko bylo mokre.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry