• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
martaik dziękuję za wyczerpujący opis co i jak z tym cc itd:tak: tak gin mi mówił w czwartek że znieczulenie będzie od pasa w dół co zdecydowanie bardziej mi odpowiada:tak: a rodzina to niech nawet nie myśli o tak szybkich odwiedzinach!:confused2:
karolki ja wiem doskonale że cc to operacja ze znieczuleniem i stóp czuć nie będę o skarpetki spytałam z zupełnie innego powodu przez który czuła bym się o wiele bardziej komfortowo mając te skarpetki na stopach ale to już mniejsza z tym...

Martusiu, porozmawiaj z lekarzem na temat skarpet, ale sądzę ze niestety sie nie zgodzi poniewaz na podstawie paznokci u stop oceniaja stan pacjentki, u mnie zagladali na nozki:) nie mniej jednak jesli przejmujesz sie "niezrobionymi" paznokietkami to sie nie martw, chyba zadna pacjentka nie ma zrobionego pedicure:) ja to nawet uznałam ze niech mnie depilują w szpitalu, ja nie dam rady zrobic tego sama nawet z lusterkiem, a moj maz jest tak spanikowany perspektywa porodu ze byłabym cała pozacinana... jestem tam tak wydepilowana ze blizna po cieciu jest odkryta, moze im to wystarczy.

Wczoraj tatuś był na meczu i kupił córeczce bodziaka:

DSC00139.jpg

I jeszcze prezentami od cioć się pochwalę:
DSC00140.jpgDSC00141.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry