Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przeczytaj jeszcze raz, co napisałam. Nie napisałam o burdelu, więc się tak nie unoś. Zauważyłam pomalowane paznokcie i się zdziwiłam, że Carmella takie ma, gdyż wiem o zasadzie zmywania pazurów i u nas nie było opcji ze stopami - pierwszy raz o niej słyszę.Wg co to za tekst że u nas to nie szpital ... Jest zasada zmytych paznokci i braku tipsów... no ale właśnie też jest tak że jak nie ma się pomalowanych paznokci u stóp to też przejdzie taka opcja. Zapewne widzieli Carmelle i widzieli co ma pomalowane a co nie... Jak by coś było nie tak to zwracają uwagę od razu. (wiem o tym bo od jakiś dwóch lat jestem regularnie w tym budynku bo tutaj też znajduje się oddział onkologii i widzę jak się tu pracuje)
A co do porodowki mamy najlepszą w okręgu aż pod Poznań. Co roku ląduje tu 40% więcej pacjentek niż szpital może przyjąć, bo mamy bardzo dobrą patologie i oddział noworodkowy. A to że możemy powiesić sobie ręcznik na ramie łóżka i mieć położona książkę na parapecie to nie świadczy o tym że jest tu burdel...

Nie wierzylam wlasnym uszom
Oczywiscie polozna odpowiedziala, bo coz miala zrobic, ze personel nie zwraca na to uwagi. Ale jak dla mnie to jednak wstyd. Nawet przed wlasnym dzieckiem, ktore jako dorosly mezczyzna bedzie ogladac swoje zdjecia z niemowlectwa... Na biedna nie wygladala to nie mogla wlasnemu dziecku czegos kupic? Przeciez to sama przyjemnosc! W sukienki tez go bedzie ubierac, "bo dostala" po siostrzenicy? 
Skarpetki ciepłe, bo kobiety podobno bardzo marzną w stopy![]()
Mnie było w stopy zimno, bo tam płytki i linoleum, więc w trakcie bóli i akcji chodziłam w skarpetkach, a później już na samym łóżku to mi było gorąco, a że za oknem pogoda była cudna to im kazałam okno otworzyć:-)a nie jest przypadkiem tak, ze na porodowce jest goraco jak w piecu i predzej mozna zemdlec z goraca niz zmarznac?