• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Ja dostałam w prezencie od położnej kałczukowy z NUKa. Mały go dudlał, więc kupiłam dalej NUKi ale tym razem sylikonowe, bo kałczuk za miękki był i się kłaczył. Mały ssie je dalej więc nie będę na razie zmieniać...

Ja mam smoczek z Nuka silikonowy maly krotko po urodzeniu uczyl sie go obsługiwac i poki co ratuje mnie w wielu sytuacjach:cool2: czasami mu wyleci i drze sie wtedy w nieboglowsy ale odrazu mu przypasował ;-)

Ola ogolnie jest bezsmoczkowa bo jak dostanie smoka to go wypluwa, ale czasami przy mocnym placzu nam pomaga tylko jedyny minus taki ze trzeba jej trzymac. Mamy firmy canpol

Mysmy smoczka jeszcze nie probowali, jak trzeba, to czasem daje mojego palca - rodzaj: palec maly ;)
Z zakupow dzieciowych kupilismy poki co jedna rzecz - adaptor, by wpiac nosidelko samochodowe do wozka. Wole gondole, ale widze, ze od czasu do czasu to bardzo uzyteczna opcja.

reklama
wikasik - my też adaptery do wózka mamy i korzystamy z wersji z fotelikiem, bo nasza gondola mega ciężka i sama nie jestem w stanie z II piętra ją znieść, bo gdybym tego dokonała to ochota na spacer z pewnością by mi przeszła.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry