• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

A to nasze naklejki - mamy tu tez jakąś rożową małpe;)

Załączniki

• _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3279_zmniejszacz-pl_688790.jpg
    _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3279_zmniejszacz-pl_688790.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Flaurka czasem i różu potrzeba by na świat w różowych barwach spojrzeć ,Fajne :tak:u mnie właśnie chyba takie albo podobne były.Podobały mi się ale do niczego mi nie pasowały:no:Poczekam na myszkę lub Kubusia może być z prosiaczkiem zajefajnym RÓŻOWYM:-D

A ja kupiłam w Lidlu bluzę z sówkami, rajtuzki z skarpetki, wszystko już przebrane było. Fajne były te sweterki na polarze, ale stwierdziłam, że się chyba nie przyda.

A ja kupiłam w Lidlu bluzę z sówkami, rajtuzki z skarpetki, wszystko już przebrane było. Fajne były te sweterki na polarze, ale stwierdziłam, że się chyba nie przyda.

Dziewczyny ja dzisiaj w Lidlu fajne rajty z ABS-em do raczkowania kupiłam :)
ja tez kupilam te rajtki 2 pary , dresik , i ten sweterek na polarze :tak: chcialam polarka ale za cienki był wiec padło na sweter ;-) a ze rozmiarowo wiekszy to nam na dłuzej wszystko starczy:tak:
annte ja bylam po 8 rano a u nas od 7 otwarty i juz poprzebierane duzo było:eek: cud ze w ogóle z rozmiarem trafiłam:cool2:

Fajne zakupy poczynilyscie.
Jak Azula mowi matki corek szaleja choc ja pzry patryku mialam to samo. Kupowalismy mnostwo i jak teraz na to patrze to wole nie liczyc ile kasy poszlo.

Aga jesli chodzi o chlopiece to mialam takie samo odczucia jak Ty dopoki nie odkrylam dziecego H&M. Maja super ubranka dla chlopcow, modne i super kolory, swietne bajkowe obrazki. A u nas teraz otworzyli pod blokiem wiec moge poszalec a tam ceny sa boskie i nawet nizsze jak w Penney's.
Jesli chodzi o naklejki to szukaj w sklepach za 2eu, my mamy caly pokoj obklejony:)

W Lidlu nic jeszcze nie kupowalam z ubran. Bulki jedynie moge;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry