• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Yolanta wcale dziewczynek nie jest więcej tylko mamy dziewczynek przesadzają z ilością w szafach (wiem po sobie)Różu jest ciut więcej w proporcjach bo producenci i tak starają się róż przemycić np w moim awatarze Amelka w zielonych pajacykach ale i tam różu dodano.Ale nic a nic nie żałuję korzystam z całej palety barw:-),.Dodam ,że moi chłopcy mieli lalkę i wózeczek taki wiklinowy bo wychodzę z założenia ,że większość chłopców będzie tatusiami.Teraz Amelka też będzie mieć i auto i pociąg i samolot nie będę przed córką świata zamykać:-DCo do prania tej oliwki spróbuję i z płynem i z mydłem jak nie da rady będę mieć zapas ścier chyba do końca życia:tak::eek::-):-D;-)

aga: kugela juz wie, bo inwigilowala slubnego przez telefon a i maz nie wyslany na samowolke (za duze ryzyko :-p) lecz uzbrojony w gazetke jednak jeszcze nie widziala naocznie, czy warto byla poganiac malza przy sniadaniu ;-)

aga - z nim nigdy nic nie wiadomo - kupilby albo za duzo albo za malo a najprawdopodobnie nie to, co trzeba. Jakby nie patrzec to chlop i bynajmniej nie metroseksualny :-p Linka wstawie najlepiej jak zobacze na zywo - bede mogla od razu dac recenzje. Moge "zdradzic" ze chodzilo mi o dzinsowe ogrodniczki i cos z kapturem na chlodniejsze dni. Dziec nam wskoczyl w 74 wczesniej niz sobie to wyobrazalismy i teraz blyskiem kupujemy cos na slote. A Lidl ma ten pozytyw, ze ich dzieciece (i nie tylko) ciuszki sa (podobno) przetestowane na rzecz toksyn - to tak jakby dziec zechcial sie polizac :happy:

Kugela pewnie, że są inne kolory, ale te inne kolory to ja teraz Mikołajowi kupuje, a różu nie mogę... Jakąś tęsknotę za tym kolorem chyba odczuwam, bo przez wiele, wiele lat to był mój ulubiony kolor.... Nawet zamówiłam teraz meble do kuchni i co- malinowo-kremowe:)

Gabrys 707.jpg kurtałka, po praniu zauważyłam, że z Zary :-D
Gabrys 710.jpg czapa kupiona dziś
Gabrys 711.jpg czapa kupiona już jakiś czas temu, ale będzie pasować ślicznie

reklama
Yolanta wcale dziewczynek nie jest więcej tylko mamy dziewczynek przesadzają z ilością w szafach (wiem po sobie)Różu jest ciut więcej w proporcjach bo producenci i tak starają się róż przemycić np w moim awatarze Amelka w zielonych pajacykach ale i tam różu dodano.Ale nic a nic nie żałuję korzystam z całej palety barw:-),.Dodam ,że moi chłopcy mieli lalkę i wózeczek taki wiklinowy bo wychodzę z założenia ,że większość chłopców będzie tatusiami.Teraz Amelka też będzie mieć i auto i pociąg i samolot nie będę przed córką świata zamykać:-DCo do prania tej oliwki spróbuję i z płynem i z mydłem jak nie da rady będę mieć zapas ścier chyba do końca życia:tak::eek::-):-D;-)
Jak to bawełna to możesz zaprać mydłem i nastawić pralkę też z proszkiem normalnie na 90 * i powinno puścić

Zobacz załącznik 504635 kurtałka, po praniu zauważyłam, że z Zary :-D
Zobacz załącznik 504636 czapa kupiona dziś
Zobacz załącznik 504637 czapa kupiona już jakiś czas temu, ale będzie pasować ślicznie
śliczna !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry