Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Co do prania tej oliwki spróbuję i z płynem i z mydłem jak nie da rady będę mieć zapas ścier chyba do końca życia
:-)
;-)
Linka wstawie najlepiej jak zobacze na zywo - bede mogla od razu dac recenzje. Moge "zdradzic" ze chodzilo mi o dzinsowe ogrodniczki i cos z kapturem na chlodniejsze dni. Dziec nam wskoczyl w 74 wczesniej niz sobie to wyobrazalismy i teraz blyskiem kupujemy cos na slote. A Lidl ma ten pozytyw, ze ich dzieciece (i nie tylko) ciuszki sa (podobno) przetestowane na rzecz toksyn - to tak jakby dziec zechcial sie polizac 
Jak to bawełna to możesz zaprać mydłem i nastawić pralkę też z proszkiem normalnie na 90 * i powinno puścićYolanta wcale dziewczynek nie jest więcej tylko mamy dziewczynek przesadzają z ilością w szafach (wiem po sobie)Różu jest ciut więcej w proporcjach bo producenci i tak starają się róż przemycić np w moim awatarze Amelka w zielonych pajacykach ale i tam różu dodano.Ale nic a nic nie żałuję korzystam z całej palety barw:-),.Dodam ,że moi chłopcy mieli lalkę i wózeczek taki wiklinowy bo wychodzę z założenia ,że większość chłopców będzie tatusiami.Teraz Amelka też będzie mieć i auto i pociąg i samolot nie będę przed córką świata zamykaćCo do prania tej oliwki spróbuję i z płynem i z mydłem jak nie da rady będę mieć zapas ścier chyba do końca życia
:-)
;-)
śliczna !!!Zobacz załącznik 504635 kurtałka, po praniu zauważyłam, że z Zary
Zobacz załącznik 504636 czapa kupiona dziś
Zobacz załącznik 504637 czapa kupiona już jakiś czas temu, ale będzie pasować ślicznie