• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Dobra dziewczyny ja z innej beczki czym sprać oliwkę ?.Ręczniczki i kilka czapeczek mam w oliwce.Da się czy raczej te ręczniki potem jedynie jako szmaty do podłogi z tymi plamkami o oliwce będą służyły bo ładne i dobre i jeszcze jakiś maluch mógłby skorzystać ,a tak to doopa zbita:tak:

reklama
Nie pomogę Ci Azula, bo oliwki nie używam właśnie dlatego, że brudząca. Emulsja do ciała nic nie brudzi, więc plam nie ma:) Jedynie na skarpetkach po linomagu, bo mój synuś zawsze przy przebieraniu nóziami macha... Ale tych to nie wiem jak się pozbyć.

Dobra dziewczyny ja z innej beczki czym sprać oliwkę ?.Ręczniczki i kilka czapeczek mam w oliwce.Da się czy raczej te ręczniki potem jedynie jako szmaty do podłogi z tymi plamkami o oliwce będą służyły bo ładne i dobre i jeszcze jakiś maluch mógłby skorzystać ,a tak to doopa zbita:tak:
Oliwka to tłuszcz ,więc powinno puścić w płynie do mycia naczyń w dość ciepłej wodzie.;-):-):-)

Ja swoją też na kolorowo ubieram.
Mam sporo różu ,bo ciężko nawet coś neutralnego kupić ,ale się staram....
Teraz jej kupiłam np: śliczny granatowy kombinezon 2 częściowy (misia) i moim zdaniem wygląda w nim ślicznie.Wkleję zdjęcie na fotka niedługo.
A tu wcześniejsze w niebieskim :tak:

Załączniki

• 20120614221.jpg
    20120614221.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 71
  • 20120928495.jpg
    20120928495.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 66
azula, tez czytalam gdzies ze oliwke plynem do mycia naczyn, ale ja raz probowalam i nie zeszlo :(

odnosnie kolorow to ja lubie mojego w czerwonym :) a raz nawet mial na sobie rozowe swiecace rajstopki bo poszlismy w odwiedziny do kolezanki, nie wzielm torby, Maly mi przesikal pampersa i akurat w jego rozmiarze kolezanka miala tylko te rajstopki po coreczce :)

azula, tez czytalam gdzies ze oliwke plynem do mycia naczyn, ale ja raz probowalam i nie zeszlo :(

odnosnie kolorow to ja lubie mojego w czerwonym :) a raz nawet mial na sobie rozowe swiecace rajstopki bo poszlismy w odwiedziny do kolezanki, nie wzielm torby, Maly mi przesikal pampersa i akurat w jego rozmiarze kolezanka miala tylko te rajstopki po coreczce :)
Jak nie zejdzie w płynie to szare mydło zostaje.
U mnie schodzi bez problemu po 10-15 minutach od zaprania .
Najpierw zapieram nakładając sporą ilość mydła ,a po jakimś czasie spłukuję i tyle.

kiedys w czasie oprowadzania po jakims (bardzo ladnym z reszta) niemieckim zamku przewodnik opowiedzial nam taka historie: kiedys chlopcow ubierano na rozowo a dziewczynki na niebiesko ale zeby zmylic szatana to male ksiazeta ubierano na niebiesko a ksiezniczki na rozowo :-D

teraz sie zaczyna udowadnianie ,ze nie mamy za duzo rozu i nie robimy księżniczek ze swoich corek...

a to rozowa laura na rozowym kocu:-D:-);-)

mala często biora za chlopca nawet jak jest na rozowo... no cóż

Załączniki

• SAM_9373.jpg
    SAM_9373.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 74
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry