reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
a no wlasnie ja nie wiem w maluchu we 4 jechalismy na wczasy na drugi koniec Polski, załadowani po sufit, bo na pole namiotowe na 2 tygodnie z jedzeniem, bo przeciez ciezko bylo cokolwiek dostac a ostatnio na tygodniowe wczasy nie moglismy sie do fokusa zmiesciic

byc moze, chociaz jak sobie przypomne jak mocno byl wypchan ten maluch... mysle tez ze teraz inaczej podchodzimy do warunków jazdy, musi nam byc wygodnie a wtedy po prostu chcielismy dojechac.

Pieszczoszka ja też mam z allegro ale kup teraz.A co do gratów i innych rzeczy to co chwilę ni da się żyć bez coraz większej liczby przedmiotów .Kto sobie wyobraża żyć bez prądu? A jak tak to musimy mieć lampę .

Pieszczoszka 22 ( z wysyłką) 10 kombinezon ,a wysyłka 12(drogo za drogo) ale w sumie warto.!10 zł to przesada przecież z tym dzieciakiem to się długo nie pochodzi ,a już będzie wiosna albo wyrośnie.Ja odpuszczam jak coś jest za drogo.Pooglądaj kup teraz ja czasem kupię na licytacji ,a czasem na kup teraz .Dla Laury to chyba około80 cm

co do jazdy maluchem to powiem wam ze moj maz sie nie do niego nie miesci bo jest za wysoki wiec jak kiedys dzies tam jechali z kumplem to wyciagali przednie siedzenie zeby on mogl wpakowac sie z nogami bo inaczej sie nie miescił

reklama
Do góry