• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Mozecie mnie oswiecic po co sa pasy we foteliku do karmienia?
Zastanawiam sie nad tym juz 2gi rok...przy synku nie byly potrzebne i przy Sarce tez sie nie przydaja.Duza tacka chroni przed wypadnieciem.Ja ma mega aktywne dziec i jeszcze z zadnego krzeselka mi nie wypadly a juz rozne testowalam.

reklama
Suse u mnie jeszcze nie wychodzi ale już zaczyna kombinować jest drobna i w pewnym momencie może jej się udać podciągnąć i wypaść .Dziś łóżeczko zostało obniżone i niebawem będzie zapinana pasami:tak:A to mój dzisiejszy zakup golf w pasy 74 ,a biały 68 była wyprzedaż po 8 zł to kupiłam bo używane + wysyłka wyszłoby podobnie,a te sa nowe a zima dopiero się ma zacząć:-) 100_1312.jpg

dziewczyny zamieszkujące w Niemczech :D trza mi infa co za cuda mi teściowa dla dziecka nakupowała :P
Mianowicie firmy typu: Alete nestle, Baby Sun, Bebivita, Malisan :)

Czy to scheiss jakiś czy cuś w wyższej półki??

Ogólnie teściowa się podniecała bo na opakowaniu stało napisane BIO. tylko że jej na zapakowanej kupie postawić BIO i też by kupiła :P

BUZIAM:*

Mysiochomis - to sa calkiem pospolite marki, takie supermarketowe, nic ekskluzywnego. Od Alete trzymalabym sie z dala, bo to Nestle a ja jestem bardzo zlego zdania o tej firmie i te "bio" to w ich przypadku tandenty, nieprzekonywujacy green washing, wartosci nie przedstawia moim zdaniem zadnej. Baby Sun to nowa marka Edeki, Babyvite widzialam w Rossmannie, Milasan juz nie pamietam gdzie - chyba w Marktkaufie - ogolnie to zwykle sloiczki, zaden rarytas ale tez nie trucizna;-). Ale sprawdzaj za kazdym razem sklad, bo np. w Melisanie czai sie cukier :wściekła/y:

reklama
marisamm, rzeczywiscie Twoja tesciowa troche przegiela :) ale dobrze ze udalo sie sprzedac z zarobkiem :) a jak pisalas o tej ksiedze dzwiekow, to zaraz zamowilam bo bardzo mi sie spodobala :)

a gdzie dostałaś tą książkę?
bo ja mam jedną a chciałąm kupic drugą na prezent i nigdzie teraz nie ma dostępnych, niby od 17 grudnia miała byc powtornie wydana i ciiisza jak narazie:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry