aksmobulka
Fanka BB :)
aga7151 no sa rozne gusta tak jak juz wczesniej pisalam...dla mnie jest wszystko cacy w moim wózku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
najchętniej to boso by biegały do domu jakieś rajtki z abs-em .Jak ja tak na wyjście jakieś ubiorę od razu są przez małą rozbierane:-)Jak już będą dobrze chodzić ,a u większości to chyba przed roczkiem nastąpi to wtedy buty już nie będą tak szybko ściągane bo będzie tysiąc innych rzeczy do zrobienia.Ponoć te crosy są dobre na początek ale nie wiem .Chłopcy mieli z usztywnieniemi wyższe i takie Amisi kupiłam ale jeszcze trochę jej musi nóżka podrosnąć no i pewnie musi na nogach stać ,a nawet niepewnie po domu chodzić;-)to ja wklejam filmik na temat doboru butów i na pewno nie są to buty z usztywnioną cholewką .;-)jakie najlepiej kupic butki? słyszalam ze usztywniona pięta ma byc i za kostke? ale dajcie jakis przykład łatwiej bedzie cos wybrac, chcialabym aby to były takie do domu buciki