reklama
Nie znam i nie zamierzam kupować .Dla mam będących pierwszy raz w ciąży, a może i kolejny ale nie wiedzących o genialnym wynalazku jakim jest poduszka Motherhood w kształcie litery c. Idealna do spania w czasie ciąży a potem do karmienia. Warto zainwestować. A i moja niunia uwielbia spać z owieczką Sterntaler. Nie pożyczy jej braciszkowi raczej, więc będzie trzeba chyba kupić mu nową![]()
Mam dwoje dzieci i dałam radę bez super wynalazku i bez zbędnego wydawania pieniędzy.
Ostatnia edycja:
dla mnie poduszka okazala sie zbawienna, cale zycie spalam na brzuchu a spanie na lewym boku bylo koszmarem, dzieki poduszcze spało mi sie duzo lepiej
teraz jest jeszcze u moich rodzicow ale w najblizszy weekend przywedruje do domu
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja przy drugim dziecku kupiłam poduszkę do karmienia i niestety uzyłam raz i sie nei sprawdzila, bo zwyczajnie mam za wielkie cyce i mlody na poduszce lądował kawal nad sutkiem hehe. Obu karmilam na takiej zwykłej poduszce, większym jaśku, który kladlam na kolanach
Ja śpię na każdym boku i w każdej pozycji.Ostatnio na stojąco też ,więc problemu nie widzę.dla mnie poduszka okazala sie zbawienna, cale zycie spalam na brzuchu a spanie na lewym boku bylo koszmarem, dzieki poduszcze spało mi sie duzo lepiejteraz jest jeszcze u moich rodzicow ale w najblizszy weekend przywedruje do domu

A swoją drogą mam mega dużo różnych jaśków ,więc jak mi niewygodnie to zawsze jaśki pod ręką są .
Natomiast najlepszą poduszką są nogi mojego męża .Śpimy wlepieni w siebie ,więc tak serio to miejsca na poduszkę brak.

paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
No to widzę, że jestem w tyle...
Ani dla siebie ani dla maleństwa jeszcze nic nie kupiłam.
A jeśli chodzi o specerówki to jak dla mnie mogą w nich jeżdzić dzieci około 6 misiąca. Wcześniej takiego maluszka nie włożyłabym do niej, bo bym się zwyczajnie bała. Baaardzo podoba mi się ten wózek Bebecar Stylo Class Classic ********** ale szkoda wydawać tyle kasy. Gdybym trafiła na używany kupiłabym bez zastanowienia, a tak muszę nad tym dużej pomyśleć..l.
Ani dla siebie ani dla maleństwa jeszcze nic nie kupiłam.
A jeśli chodzi o specerówki to jak dla mnie mogą w nich jeżdzić dzieci około 6 misiąca. Wcześniej takiego maluszka nie włożyłabym do niej, bo bym się zwyczajnie bała. Baaardzo podoba mi się ten wózek Bebecar Stylo Class Classic ********** ale szkoda wydawać tyle kasy. Gdybym trafiła na używany kupiłabym bez zastanowienia, a tak muszę nad tym dużej pomyśleć..l.
a ja mam sentyment do takich mebli
http://www.beciksklep.nazwa.pl/zestaw-mebli-klup¶-safari-p-824.html
i nad takimi właśnie się zastanawiam
reklama
a ja mam sentyment do takich mebli
nie wiem, czy się ze mną zgodzicie,ale proponuję zamiast: "ciążowo- dzieciowe zakupy" i "co polecacie dla maluszka", zrobić dwa tematy : jeden np. "ciążowe zakupy", a drugi "co polecacie dla maluszka", bo teraz w dwóch tematach robi się bałagan. o meblach pisałyśmy na maluszkach, niby tutaj to też pasuje, ale powiela się to samo i proponuję jakoś to rozwiązać. Taka mała sugestia?
edit: wiadomo, że jak coś polecamy dla maluszka, to są to też jakby nie było polecone zakupy.
Ostatnia edycja:
Podziel się: