reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Dla mam będących pierwszy raz w ciąży, a może i kolejny ale nie wiedzących o genialnym wynalazku jakim jest poduszka Motherhood w kształcie litery c. Idealna do spania w czasie ciąży a potem do karmienia. Warto zainwestować. A i moja niunia uwielbia spać z owieczką Sterntaler. Nie pożyczy jej braciszkowi raczej, więc będzie trzeba chyba kupić mu nową :)
Nie znam i nie zamierzam kupować .
Mam dwoje dzieci i dałam radę bez super wynalazku i bez zbędnego wydawania pieniędzy.

Ostatnia edycja:
dla mnie poduszka okazala sie zbawienna, cale zycie spalam na brzuchu a spanie na lewym boku bylo koszmarem, dzieki poduszcze spało mi sie duzo lepiej:) teraz jest jeszcze u moich rodzicow ale w najblizszy weekend przywedruje do domu

ja przy drugim dziecku kupiłam poduszkę do karmienia i niestety uzyłam raz i sie nei sprawdzila, bo zwyczajnie mam za wielkie cyce i mlody na poduszce lądował kawal nad sutkiem hehe. Obu karmilam na takiej zwykłej poduszce, większym jaśku, który kladlam na kolanach

dla mnie poduszka okazala sie zbawienna, cale zycie spalam na brzuchu a spanie na lewym boku bylo koszmarem, dzieki poduszcze spało mi sie duzo lepiej:) teraz jest jeszcze u moich rodzicow ale w najblizszy weekend przywedruje do domu
Ja śpię na każdym boku i w każdej pozycji.Ostatnio na stojąco też ,więc problemu nie widzę. :-D:-D:-D:-D
A swoją drogą mam mega dużo różnych jaśków ,więc jak mi niewygodnie to zawsze jaśki pod ręką są .
Natomiast najlepszą poduszką są nogi mojego męża .Śpimy wlepieni w siebie ,więc tak serio to miejsca na poduszkę brak.:-D:-D:-D:-D

No to widzę, że jestem w tyle...
Ani dla siebie ani dla maleństwa jeszcze nic nie kupiłam.
A jeśli chodzi o specerówki to jak dla mnie mogą w nich jeżdzić dzieci około 6 misiąca. Wcześniej takiego maluszka nie włożyłabym do niej, bo bym się zwyczajnie bała. Baaardzo podoba mi się ten wózek Bebecar Stylo Class Classic ********** ale szkoda wydawać tyle kasy. Gdybym trafiła na używany kupiłabym bez zastanowienia, a tak muszę nad tym dużej pomyśleć..l.

Asiku, Ty to masz fajnie:) ja zasypiajac w objeciach meza "duszę się", tak wiec spie po przeciwnej stronie łózka i to wypięta tyłkiem:) az trudno uwierzyć ze bedziemy mieli drugie dziecko:)

reklama
a ja mam sentyment do takich mebli
http://www.beciksklep.nazwa.pl/zestaw-mebli-klup¶-safari-p-824.html

i
nad takimi właśnie się zastanawiam

nie wiem, czy się ze mną zgodzicie,ale proponuję zamiast: "ciążowo- dzieciowe zakupy" i "co polecacie dla maluszka", zrobić dwa tematy : jeden np. "ciążowe zakupy", a drugi "co polecacie dla maluszka", bo teraz w dwóch tematach robi się bałagan. o meblach pisałyśmy na maluszkach, niby tutaj to też pasuje, ale powiela się to samo i proponuję jakoś to rozwiązać. Taka mała sugestia?

edit: wiadomo, że jak coś polecamy dla maluszka, to są to też jakby nie było polecone zakupy.

Ostatnia edycja:
Do góry