reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Powoli zaczęłam kupować rzeczy na porodówkę... Szlafrok mam, ręczniki mam, kapciuszki różowe mam :p:p kapciuszki pod prysznic są też, majty siatkowe są, a dziś kupiłam podkłady na łóżko :D
Muszę jeszcze kupić pidżamkę, staniczek i kosmetyki w wersji mini :D

tak wyszło że najdroższe sobie zostawiłam na koniec :/ eh...

reklama
Moj na szczescie nie wymysla przebieranek na mecze, bo po co.. pilke mowil, ze kupi mlodemu z Euro.

No i dobrze, ze omina mnie zakupy szpitalne, jedynie podpaski i moge isc rodzic.

Ja tez juz torbe spakowana mam...u mnie jest prosciej bo lista mniejsza...kupilam sobie wkladki laktacyjne tak na wszelki i je juz wpakowalam,smoczek dla malej tez juz w torbie i wypelniona zgoda na znieczulenie.
Reszte rzeczy jak suszarke i kosmetyki w dzien X

suse wlasnie mnie uswiadomiłas ze tez juz czas spakowac torbe do szpitala i pojsc na oststnie zakupy higieniczne bo to roznie bywa jakby nie było to miesiac i kilka dni nam zostały

Ja już mam wszystko kupione, dla siebie i dziecka. Jeszcze tylko fotelik samochodowy ale to w przyszłym tygodniu. Jakoś się nie mogę zabrać za pakowanie, u mnie jeszcze 2 miesiące do terminu. Ale to pewnie minie chwila moment.
Moja córka też dostanie body kibica albo dresik. Jak mężusiowi pokazałam to mu się oczy jak żarówy zaświeciły. Ja jako dziewczyna, a teraz żona kibica też dostałąm od jego kolegów koszulkę klubową (robiona specjalnie dla mnie na zamówienie), szalik i czapkę. Córka pewnie też zostanie oznaczona. U mnie w domu to największym kibicem jest teściowa, ale ona to każdą dyscyplinę sportu lubi. Jak były mistrzostwa świata to mecze na 3 telewizorach w domu leciały, a ja pisłam prace magisterską o kibicach piłkarskich.

Dziś przyszła paczka z allegro z resztą brakujących rzeczy typu pieluszki,kremy,podpaski ,butelki itp Wszystko u jednego sprzedawcy więc za wysyłkę zapłacone raz.Mam nadzieję ,że już niczego więcej nie potrzeba.Torba spakowana.

widziała któraś z Was na żywo, albo słyszała jakieś opinie, na temat któryś z tych wózeczków (bo ja nadal, chociaż już chyba z tych nielicznych niezdecydowanych w tej sprawie)
Maxi Cosi Mura 4

images

total_black.jpg

Graco Symbio

280ee28cb56ed72e23c968a9778b9794.jpg

Ouuu... to mnie jeszcze sporo rzeczy brakuje, w torbie mam spakowaną jedną koszulę, druga jest w drodze z allegro razem ze stanikami do karmienia... Zostały jeszcze podpaski, podkłady, smoczek muszę wyparzyć dopiero... może chociaż ręcznik spakuję i saszetki z kosmetykami - kilka szamponów, jakiś krem i żel do mycia twarzy. Muszę sobie kupić jeszcze skarpetki - stopki, będą najwygodniejsze...

Graco Symbio bardzo podobał mi się na necie. Na żywo jednak nie podoba mi się wcale... Taki jakiś mały, ogólnie nic specjalnego.

reklama
Do góry