reklama
Oscenisept przyszedl od mamy z PL juz jakis czas temu:-) najwygodniejsze bo nie trzeba sie bawic w gaziki itp tylko psiknac i juz.
Co do podkladow do loezczka to nic takiego nigdy nie uzywalam, NIGDY materac nie byl pobrudzony czy olany, wiec teraz nawet bym nie wpadla na to zeby jakis podklad kupowac.
Co do podkladow do loezczka to nic takiego nigdy nie uzywalam, NIGDY materac nie byl pobrudzony czy olany, wiec teraz nawet bym nie wpadla na to zeby jakis podklad kupowac.
Yolanta
Kicia
Ehh a ja się powoli wkurzam. Sklep na allegro z mojego miasta, to piszę czy mają opcję odbioru osobistego. Napisał, że przez allegro nie, tylko mailem zamówienie i wtedy oni przygotowują zamówienie i umawiamy się na odbiór. W poniedziałek wysłałam i cisza... kurierem szybciej by przyszło. A chciałam zaoszczędzić na czasie, grrr. Jak do jutra nie odpiszą, to zrobię zamówienie na resztę wyprawki dla małego gdzieś u innego sprzedawcy, bo jaja ten sobie robi.
Flaurka
Fanka BB :)
No teraz ponoć nowa szkoła jest - nie smarować pepla niczym, kąpać, jak się zamoczy to dokładnie osuszać, w razie kłopotów Oscenisept, ale nie profilaktycznie. I tym Osceniseptem mamy psikać na patyczek i patyczkiem smarować tylko samo zaognione miejsce, albo osłaniać pieluszką ciałko i wtedy psiknąć. Mi pasuje, nie kupuje nic, w razie czego apteka pod nosem.
reklama
natalka1704
Fanka BB :)
dusia bryka super,fajny kolor i ciuszki tez:-)
Podziel się: