reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
a ja nie na temat. zirytowałam sie wczoraj strasznie! pojechaliśmy kupić Hani ubranko do chrztu - wszystkie sukieneczki było albo bure, albo ecru, albo wyglądały jak niespełnione marzenie księżniczki:wściekła/y:nie ubiorę dziecka w szarą sukienkę, w żółtą też nie, a tym bardziej w bezę. tak, więc kupiłam coś co chrzcielne nie jest:
100_2087.jpg100_2088.jpg

zanetaa nie musi byc chrzcielne byleby bylo delikatne i Tobie sie podobalo. Nie musi byc nawet biale.
Moja ma sukienke po kuzynce z Zary bodajze bawelniana, prosta i biala. Nie ubierze jej bo narazie nie chrzcimy wiec ubiore jej na codzien poprostu. Ty tez bedziesz mogla ta swoja na codzien malej ubierac.
A mojej dalekiej kuzynki corka byla chrzczona w komplecie z H&M spodenki i bluzeczka z kwiatkiem na przodzie. Bluzeczka biala a spodenki jakis inny kolor, chyba pomarancz. Takze musu nie ma, dla mniue te ubranka typowo do chrztu sa prymitywne bardzo:(

Zaneta sukienka jak najbardziej do chrztu pasuje.Koleżanka chrzciła zimą w różowym kombinezonie była mała i też było ładne:tak:.Każdy ubiera dziecko jak uważa mi się zdaje,że wystarczy tak estetycznie trochę odświętnie no i czyste serca najważniejsze:-)

zanetaa - ładna, delikatna sukienka:tak:

Jutro Wam wrzucę kieckę + bolerko + kapelusik Lenki - może któraś zdecyduje się odkupić. Trzymałam, bo straasznie mi się podoba i gdybym miała drugą córę to z pewnością bym wykorzystała. Lenka urodzona 30 kwietnia, chrzciny miała 19 września. Komplet jeśli się nie mylę kupowałam w Wójciku i zapłaciłam fortunę, ale sprzedam tanio;-) Pamiętam, że się nalatałam bardzo dużo i nic mi się nie podobało, więc jak już wypatrzyłam to cudo to musiałam mieć:tak:

Pieszczoszka obawiam się, że tego gwarancja nie obejmuje. Zresztą sprawdź sobie warunki na karcie gwarancyjnej.
A czym smarowałaś? Polecam WD-40

reklama
Do góry