Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie!!!
Olinda Moja Vanessa urodzila sie 29 listopada i powiem ci ze jest przekochanaTakze smialo mozesz rodzic w tym terminie:-)Teraz mam termin na 14 kwietnia,fajnie bo bedzie cieplej i mozna bedzie z malenstwem spedzac duzo czasu na powietrzu:-)
Ja jutro ide na pierwsze usg i niemoge sie juz doczekac
Pozdrowienia dla wszytskich!!
WITAJ JUSTA2008 - NAPISZ KONIECZNIE CO I JAK NA USG JA PEWNIE URODZĘ WCZEŚNIEJ NIE JEST TO PEWNE ALE NA 90% BEDE MIALA CESARKE A ROBIĄ JĄ W 39 TYGODNIU BUZIACZKI DLA VANESSY:-)
Gusia i Medio mój synuś będzie albo Kacper albo Oliwier, własnie od dwóch dni sie borykamy z mężem nad imieniem, wszystcy wiedza że Kacper, ale ostatnio poznajemy Kacprów i to same łobuziaki hihi
DZIEŃ DOBRY WZYSTKIM
CIĘŻARÓWECZKI NO I RESZTA MAMUSIEK JAK SAMOPOCZUCIE DZISIAJ??????????? TAJCHI- MI RÓWNIEZ BARDZIEJ PODOBA SIĘ IMIĘ OLIWIEREK , KACPER NIESTETY KOJARZY MI SIĘ Z PRZYMULONYM DZIECKIEM CHOĆ W TYM PRZYPADKU TO WINA RODZICÓW A NIE DZIECKA ALE SKOJARZENIE POZOSTAŁO
Hej dziewczyny!!!
dawno do Was nie zagladalampamietacie mnie jeszcze?
u nas ok tesciowa sie wreszcie wyprowadzila i jestesmy happy:-):-):-)
Mlody najpierw mial pryszczyce a teraz przeziebiony jest