reklama

Ciężarne na Wyspach

Olinduś no dziś jakoś nie najlepiej się czuję słaba jestem i wogóle. ATwój mąż tylko na weekendy przyjeżdża? Ile jest w domu?
ZQO zdrówka dla synusia, daj znac po wizycie co i jak.

reklama
CZEŚĆ :tak: DZISIAJ POCHMURNO I WIETRZNIE PRZYNAJMNIEJ U NAS AŻ NIE CHCE SIĘ WYCHODZIĆ Z DOMU:no::wściekła/y: BRRRRRR......

zQo- napisz jak po wizycie u położnej:happy:i dużo zdrówka dla synusia
medio- tak męża mam tylko w weekendy a dokładnie od piątku popołudnia lub wieczora do poniedziałku ale wyjeżdża bardzo wcześnie rano, czasem się zdarza że przyjeżdża w tygodniu ale właściwie tylko na noc.
misiówka- mi ostatnio dokuczają skurcze łydek :wściekła/y::wściekła/y: ale szczęście w nieszczęściu zawsze jak mąż jest w domku to szybciutko mi pomaga bo bym chyba w nocy zdechła.

MIŁEGO DZIONKA:-)

Misiówka no rozdwoje sie 22 dni zostało, ale brzuch mi jeszcze nie opadł, więc moze teoche przenosze ciąże. Teraz mam wizyty co tydzien ,maja sprawdzac jak mały jest ułozony i to az do rozdwojenia tak mam miec hihi:-)

Olinda - mi też skurcze się pojawiły w łydkach, ale niesilne, jak z Misią byłam w ciąży to mnie tak łapało, że mi stopy wykręcało!! Polecam litr soku pomidorowego dziennie - mi bardzo pomogło.

Tajchi - no to dobrze, że kontrolują cię tak często - nie zaszkodzi, a wiesz jaka jest "procedura" po terminie? I który termin obowiązuje wg USG czy wg OM?

hej dziewczyny!!!
ja juz po wizycie u poloznej nawet juz zdazylam sie drzemnac bo po pobraniu krwi cos slaba bylam.U poloznej normalnie expres
icon_sad.gif
siusiu zbadane,zwazyla ,cisnienie zmiezyla i tyle ze chociaz serduszka posluchala a usg dopiero mam miec w 28 tyg
icon_sad.gif
icon_sad.gif
icon_sad.gif
ale kolo 20 chce pojsc prywatnie...
no i jeszcze mialam dzis krew pobrana na zespol dawna i rozszczep kregoslupa ,teraz bede czekac na wynik...

reklama
MISIÓWKA - DZIĘKI ZA RADE W SPRAWIE SKURCZÓW NAPEWNO SKORZYSTAM:tak:
ZQO-TE WIZYTY U POŁOŻNEJ ZAWSZE TAK WYGLĄDAJĄ CHOĆ MNIE NP. NIE WAŻĄ ALE CAŁA RESZTA SIĘ ZGADZA:tak:
BUZIAKI

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry