reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała tego małego czorta zobaczyć :) od godziny 14 kiedy to wyjęli mi czopek i dodatkowo zrobiła masaż :(
Czekamy aż sie zwolni miejsce dla mnie na porodowce i bedzie wolna midwife ściema to jest dla mnie skurcze mam cały czas tylko jak młody zasypia to daje mi odpocząć . Tatusia wygonili do domu i jakby co bede dzwonić do niego zeby przyleciał wczoraj była fajna sprawa bo o 3 w nocy sie zorientowali ze siedzi ze mną i go pogonili hi hi mieliśmy ubaw ale powiem tyle ze dla mnie mógłby być cały czas ze mną :)

Hej

TOWICZ długo Cię trzymają :( oby akcja ci się rozkręciła na maksa i szybciuśko do domku

Ja troszkę porobiłam jedzonka i zmachałam się. Brzuch mam już duży, ni to ustać bo rwa, schylić - zapomnij, umycie podłogi na kolanach to wyzwanie. Dokuczają mi j.. hemoroidy, a położna mówi że trudno muszę się pomęczyć, kremik i zimne okłady :/ Siedzę w domku jeszcze ale w pt kończy mi się zwolnienie, za bardzo nie mam wyjścia bo niemam opieki dla W, chyba pójdę na wcześniejszy macierzyński.

Jka by mnie nie bbyło to jeszcze raz wszystkiego najlepszego na święta

Dziewczyny no to sie zaczęła jazda skurcze mnie obudziły i dostałam pierwszy raz morfinę wcześniej jechałam na kodeinie ale przestała pomagać . O godzinie 23 miałam 4cm rozwarcia położyłam sie spać a teraz to czekam. Dodam,ze cały czas czekam na wolną położną i pokój na porodowce. Powiem tak te kobiety rodzą jak oszalałe zamiast gotować na wigilię :/ dzis jak w dzień z bólu nie mogłam wytrzeć to sie im postawiłam ze ja juz 72h czekam a oni ze jest dużo porodów tzw nagłych i ja ciagle z listy lecę w dół potwierdziła mi tez to Polka która rozwozi jedzenie,ze raz widniałam,ze mam juz zakaz posiłku a nagle po 2h ze juz mogę :/
A teraz pozytywniej :
Moje Drogie Koleżanki Ciężarne i Rozpakowane zdrowych ,pogodnych i spokojnych Świąt ( objadajcie się tymi wszystkimi pysznosciami wigilijnymi - zazdroszczę )
jak juz Maks sie skusi wyjść to sie odezwę

reklama
24.12 godz 17.41 urodził sie Maximillian waga 4240g i dalej w to nie wierzę. Ja juz dostałam największy prezent pod choinkę :) od razu co polecacie na gojenie sie ran z rynku uk???

Do góry