Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wymienie to o czym ja pamietam a Wy kobietki jak o czymś zapomniałam to dopisujcie KONIECZNIE!!!! 

Zmierzyła mi ciśnienie, sprawdziła mocz troche za dużo białak mialam i kazała pic więcej wody i tyle, za tydzień w czwartek kolejna wizyta już podobno z lekarzem, może wtedy sie dowiem, czy mały juz przygotowany do zobaczenia mamusi i tatusia
dziękuje za szybką odpowiedz. Ja właśnie potrzebuje potwierdzić ciąże ponieważ staraliśmy się 3 lata i w końcu pierwszy raz okresu nie dostałam zrobiłam dwa testy obydwa wyszły pozytywnie:-) zaczeły mnie piersi strasznie boleć ale martwi mnie że podbrzusze boli :-( nie codziennie ale jak już boli to taki ból jak na okres i zgage mam ale zero nudności tylko ciągle taka senna jestem a w jaki sposób położna potwierdzi ciąże?? może ja głupiutka jestem ale boję się tego wszystkiego chyba zaczyna mnie to przerastać. jśli dobrze policzyłam to teraz jest to 8 tc jesli pamiętacie jakieś objawy z początków to możecie napisać