reklama

Ciężarne na Wyspach

Medio - ja obstawiam 5!!! hehehe, żeby ci namieszać chyba...

Ja dziś w nocy znowu się budziłąm przez skurcze, kurde są coraz mocniejsze i coraz dłuższe, trzymam tylko kciuki, że poza tym wszystko stalowo czeka na grudzień. No i po ciężkim kolejnym dniu, bo znowu latałam po mieście do 17, dopiero usiadłam, ale mam nadzieję, że dziś chociaż lepiej pośpię. Czego i wam życzę laseczki.

reklama
Witam was!
Mam nadzieję,ze się wyspałąyście i czeka was wspaniały dzień. Dzięki za radę w sprawię dywanika.
Krzyś ma ferie do 3.11 więc razem sobie urzędujemy w domciu.

Dzień dobry :tak: u nas dzisiaj chłodno ale sloneczko zagląda przez okienko więc nawet wstawać sie chciało:szok::-D
Medio- my też z Olą urzędujemy w domku do 3 lis. i chyba dzisiaj wezmę się za generalne sprzatanie tzn okna itd puki jeszcze mam siły sie ruszać :tak::-D:-D.

Miłego dnia

Witam Was:)

Ja już wróciłam z rodzinką z Polski:( , było fajnie patrząc tak ogólnie. Tylko że w drugi dzień z Olusią rozchorowałyśmy się:( Lot do Polski katastrofa cały czas płacz Oli i mój paniczny strach dał mężowi nieźle w kość. Powiedział, że on się już nie pisze na lot z nami. Pozabierałam rzeczy po Oluni - nawet nie wiedziałam, że jak była niemowlaczkiem miała tyle ciuchów:) Kupiłam pieluchy, śpiochy, kaftaniki i koszulki gruszkę do noska, i mydło Bobas na początek. Obkupiłam męża i Olę w ciuszki a sobie nic :) Teraz się kurujemy- na szczęście to pierwsza choroba Oli od roku. Słonko świeci ale zimno nawet prania nie chce mi się wieszać. W Polsce lekarz porobił mi badania i wszystko ok tylko zalecał zrobienie badania na tarczycę ale już nie zdążyłam:( a tutaj nie liczę że mi zrobią:)
A tak to nic szczególnego się nie dzieje- maluszek cały czas się rusza, Olusia dokazuje. Choć szczerze się przyznam że bałam się jak byłam w Polsce maluszek poruszał się kilka razy na dzień i było to dziwne bo normalnie kopie prawie cały czas albo czuję jego ruchy. Ale lekarz powiedział mi że i dla niego to stres zmiany otoczenia:):dry:

Medio : na początku października miałam ostatnie drugie usg ale skarbuś się nie obrócił widziałam tylko pupkę. Więc generalnie nie wiem - chociaż obstawiam synka bo inaczej się czuję. Ale okaże się dopiero po porodzie:) Przynajmniej będzie niespodzianka.

Dziewczyny czy dzwoniłyście do job center o formularz do benefitów
Jak sie dzwoni o formularze to o co oni pytają??? Powinnam mieć przygotowane jakieś dokumenty nr NIN, HO nr.rezydentury czy cos takiego, czy tylko po prostu prosi sie o formę na WTC i CHTC?????

Napisałam o tym w odpowiednim wątku ale tu chyba szybciej dacie mi odpowiedz, bo tam troszke mało zaglądacie:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry