Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
!

. No, niezle! Gratki ogromniaste. A jak samopoczucie?

:-). Teraz czuje sie niezle, ale poczatki byly straszne tak do 16stego tygodnia to nudnosci i wymioty caly czas, no teraz jest troszke lepiej. Moj GP powiedzial ze to normalne z blizniakami- a odwiedzam go i mojego lekarza poloznika dosc czesto! Na poczatku tak gdzies w 8tygodniu mialam silne bole, a jakies dwa tygodnie temu krwawienie- na szczescie na razie wszystko wyglada ok, a te krwawienie po wielu badaniach i godzinach spedzonych w szpitalu to nie wiadomo dlaczeg
? No ale lepiej zawsze sprawdzic!
. Ja niestety nic o tym szpitalu nie wiem. Moze inne dziewczyny.
. Niby cala rodzina jest ze mna, ale tu jestem tylko z mezem i czasami nie mam do kogo sie wyzalic! Maz jest dla mnie naprawde wspanialy!
A co do plci dzieci to jezeli tylko bedzie widac na scanie to chcemy wiedziec! Dlatego juz odliczam dni do tego trzeciego grudnia!;-)
, ale w tej chwili mam problem i chcialabym sie Was zapytac czy kos z Was mial problem z zebami w UK tzn bol zeba w ciazy. ja jestem juz w 26tc i boli mnie zab. zalapalam sie do dentysty choc tutaj trudno jest sie dostac a pani stomatolog zakleila mi malutka dziurke czyms nawet nie rozwiercajac i powiedziala abym wrocila po porodzie czyli dopiero za 3 miesiace
a zab jak mnie bolal tak boli i to ze zdwojonym bolem
. biore paracetamol ale to nie zawsze pomaga. czy tutaj rzeczywiscie nie lecza zebow kobietom w ciazy?????