reklama

Ciężarne na Wyspach

To znow ja.... mam pytanie czy moge gdzies zrobic USG 3D albo 4D w okolicach Belfastu???? bardzo bym chciala zobaczyc dzidziulke z tej strony i nagrac maly filmik...

reklama
paula7 poszukam jutro tego numeru, mam go gdzies na pewno, na tym papierku co przyslali mi,że przyjeli aplikacje z rezydentury był dokładny adres i tel. i ja sie dodzwoniłam,ale może bernerdeta ma racje i wyśli tez list do nich:tak:
USG 3D mozna zrobić nawet w polskiej gazecie reklamuje się polska przychodnia w Londynie, ale w szpitalu jak byłam tez widziałam reklamę, ale oczywiście obie opcje sa płatne ale nie wiem ile. Jutro tez spróbuje znależć to ogłoszenie z polskiej gazety:tak:
jola466 wracaj do zdrowia i nie daj sie chorobie
medio no to duze 3900 to drugie tez może byc taki, ale podobno przy drugim jest łatwiej
asinka czasem sie teskni za rodzinką, szczególnie w świeta, życze Ci wytrwałości:tak:

witam
mój mały marudny strasznie od dwóch dni, uspokaja się tylko przy cycu, męczy go kolka,w ogóle nie wiem gdzie ręce włożyć.
Jeszcze rodzice zapowiedzieli się na dwa dni świąt, i czeka mnie przygotowywanie wszystkiego,początkowo mieliśmy my jechać do rodziców i ucieszyłam się,że nie będzie bałaganu w domu i roboty, a tu masz:crazy:muszę chyba im zapowiedzieć co mają przyszykować, bo ja przy moim maluszku z kolką nie dam rady nic zrobić, bo on śpi co godzinę ale na 5-10min.:szok:,nawet teraz mały na cycu a ja jedną ręką pisze:crazy:

tajchi- kochana bardzo mi przykro... ty to sie nameczysz biedactwo... juz sie dodzwonilam maja odeslac w ciagu 10 dni roboczych nasze dokumenty...ale dziekuje za fatyge i przepraszam ze jeszcze ja zawracalam ci glowe... dziekuje raz jeszcze... a co do USG to ja mieszkam w pol. irlandii wiec nie moge sie dostac do Londynu a szukalam juz w okolicach Belfastu ale nic... w piatek mam wizyte u poloznej to sie dopytam... pozdrawiam goraco i buziak dla dzidzi!!!!

Tajchi pamietam te czasy, mi Krzyś dał w kość(darł sie jak szalony), chyba do 3 roku zycia musiałm wstawać w nocy do niego.

U położnej wizyta expresowa, ciśnienie, mocz, serduszko i już. Nastepna wizyta 29 u połoznej.
W ten piątek w szpitalu usg.

Olinda śliczne te zdjęcia na naszej klasie co dodałaś, ładną macie tez choinkę:)

paula7 to super że sie dodzwoniłas, a co do usg to tam niestety nie znam żadnego lekarza :zawstydzona/y:
medio no własnie takie uroki macierzyństwa, wstawanie w nocy w sumie mi nie przeszkadza aż tak bardzo, ale to jak on płacze i zwija się z bólu to juz mnie dobija i dziś nawet mi łezki poleciały, z tej bezradności:wściekła/y:

medio- powodzenia w piatek trzymam kciuki.... ja tez mam w piatek USG ale jestem w polowie drogi do konca.... mysle ze sie dowiem jaka plec.... tak bardzo chce dziewczynke...

DOBRY WIECZÓR :-)
MEDIO -DZIĘKUJE!! NAPISZ W PIĄTEK CO NA USG.
PAULA- TY OCZYWIŚCIE TEŻ DAJ ZNAĆ
TAJCHI - A PODAJESZ COŚ SYNUSIOWI NA TE KOLKI BO JA DZISIAJ TEŻ MIAŁAM PŁACZ JAK CHOLERA A CZŁOWIEK TAKI BEZRADNY PRZY TYM.

A U NAS NIC CIEKAWEGO OLIWKA DZISIAJ TEŻ MIAŁA ATAK KOLKI :-(:wściekła/y::wściekła/y: OLA NIE MIALA NA SZCZEŚCIE I DOPIERO TERAZ POCZUŁAM TĄ BEZRADNOŚĆ :-( A U OLI DZISIAJ W PRZEDSZKOLU DZIECI ŚPIEWAŁY PIOSENKI ŚWIĄTECZNE PISZĘ ŻE DZIECI BO MOJA CÓRCIA OLAŁA SPRAWE I STWIERDZIŁA ŻE NIE OTWORZY DZIUBKA. TRUDNO MOŻE ZA ROK ZOBACZE JAK MOJA CÓRCIA ŚPIEWA.

BUZIAKI

reklama
Czesc Dziewczyny
Tajchi- jezeli twoj maly ma kolke to nic nie pomoze tylko trzeba przetrwac,ale mozesz mu robic masaz brzuszka, tylko pamietaj po kapieli nasmaruj dobrze oliwka i masuj wedlug wskazowek zegara potem mozesz delikatnie wziac lewa nozke kolanko przyciagnac do prawej raczki lokiec a potem na przemian. Ja tak robilam z moimi starszymi dziecmi i nigdy nie mialy zadnych kolek.Oprocz tego ty pij duzo herbatki z koperku dla niemowlat(oczywiscie jezeli jeszcze karmisz). Zycze powodzenia.:-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry