reklama

Ciężarne na Wyspach

Medio Twój Karolek wygląda tak jak mój czyli przeslicznie, jest tak podobny na tym zdjęciu do mojego Kacperka,że az sie napatrzyc nie mogę:-D:-D

dziewczyny wiecie co mozna podac 2 miesięcznemu maluszkowi przeciwgorączkowo i przeciwbólowo, mój mały będzie miał szczepienie w 8 tygodniu i wiem,że po nim może byc nie za wesoło, dlatego się wolę ubezpieczyć wcześniej, tym bardziej,że mama musi mi to kupic i przysłac

reklama
TAJCHI Ja na godzinę przed każdym szczepieniem moich maluchów podawałam im calpol, tak poradziła mi położna i powiem ci, że pomagał. Można go kupić bez recepty( w UK oczywiście).

czesc dziewczyny!!! od wczoraj strasznie boli mnie brzuszek... strasznie niefortunnie walnelam sie w samo krocze i przea to mala skakala mi az do 2.30 w nocy w brzuszku... w dzien dala odpoczac ale teraz znow sie zaczyna... az mi niedobrze...

mamunia bardzo Ci dziękuję zrobię tak jak Ty i podam na godzine przed szczepieniem ten calpol
agata 077 nurofen też sobie zakupie w razie czego, dzieki
paula cos Ty nawyczyniała,że się tam uderzyła, na mężu juz tak nie skacz za bardzo:-D niech On popracuje trochę:tak:

Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka, idzie Nowy Rok, stary juz umyka, więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana, niech los nam nie szczędzi, kawioru i szampana.
Szczęśliwego Nowego Roku życzy Iza

Medio- no no z Karolka kawał mężczyzny jeszcze raz bardzo Ci gratuluje !!!!!!! tak wczoraj sobie myślałam że te nasze ciąże bardzo szybko minęły tak niedawno pisałyśmy że jesteśmy w 9 tygodniu a już tulimy nasze maleństwa jak to zleciało :szok::-) buziaczki

Życzę Wam, aby Nowy Rok przywitał Was największą ilością szczęścia, jaka możecie tylko sobie wyobrazić. Żebyście Nowy rok przywitały z uśmiechem na twarzy. I żeby ten uśmiech zawsze na Waszych twarzach gościł. Aby życzenia Wasze spełniały się same, aby wszelkie przeciwności losu omijały Was z daleka. I zdrowia Wam życzę, bo to najważniejsze. Życzy Ania z mężem Ola i Olivka.

reklama
Czesc dziewczyny, ja tylko na chwile, bo niedawno co wrocilam i mam mnostwo na glowie....a przeciez za pare dni znow lece, tym razem do Polski.
Powiem tylko ze bylo fantastycznie, na prawde jak w raju. Foty wkleje pozniej.
Jeszcze raz dla medio i Karolka najserdeczniejsze gratulacje i zyczenia zdrowka!!!!!

Jak sie troche ogarne to nadrobie bb zaleglosci, obiecuje, a na razie pa pa
acha- i wszystkiego najlepszego dla mamus i dziedziusiow w nadchodzacym Nowym Roku- duzo szczescia i powodzenia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry