Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam noworocznieMam pytanie kiedy mialyscie scan polowkowy? ja jestem teraz w 19 tyg i jeszcze nie dostalam listu ze szpitala z data scanu. Moze powinnam zadzwonic do nich i sie przypomniec?
Mi wezwanie na scan przysłali dopiero w 20 tyg. ale przysłali heheWitam noworocznieMam pytanie kiedy mialyscie scan polowkowy? ja jestem teraz w 19 tyg i jeszcze nie dostalam listu ze szpitala z data scanu. Moze powinnam zadzwonic do nich i sie przypomniec?
U mnie wszystko wysylaja na ostatni moment. Pamietam na pierwszy scan w 13 tyg dostalam list w poniedzialek ze w czwartek mam byc w szpitalu..hihi Dlatego sama nie wiem moze dam im jeszcze pare dni czasu.. Pytam kiedy wy mialyscie, bo slyszlam ze czesto robia go w 19 tygDziękuje dobrze, ja trochę zmęczona, karmię tylko piersią, więc co chwilę siedzę z cycem na wierzchuDZIEŃ DOBRYWSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!!!! MY SYLWESTRA BYLISMY W DOMKU POSIEDZIELISMY SOBIE DO 2 I DO SPANKA MAM NADZIEJE ŻE ZA ROK SIĘ JUŻ WYSZALEJE NA JAKIEŚ ZABAWIE.
MEDIO A CO U CIEBIE , JAK KAROLEK????
TERAZ PRZYSZŁA KOLEJ NA MNIE ŻEBYŚCIE MI DORADZIŁY KOBIETKI CZY PRZEMYWACIE CZYMŚ JEZYCZEK MALEŃSTWA BO MOJA OLIVKA MA TAKI BIALY NALOT NA JEZYKU OD MLEKA WCZESNIEJ JEJ SIE WYPŁUKIWAŁ JAK PIŁA HERBATKE A TERAZ MA TEGO NAPRAWDE DUŻO I HERBATKA NIE CZYSCI DO KONCA . DORADŹCIE PROSZE BO MAM WRAZENIE JAKBY JEJ TO PRZESZKADZAŁO ALBO BOLAŁO.
MIŁEJ NIEDZIELI ŻYCZYMY
, mam sporo pokarmu, resztę odciągam i mroże.A co u Ciebie jak samopoczucie?:-)medio- oj wrescie sie odezwalas troszke... super ze wszystko ok u ciebie i malenstwa...odpoczywaj ile sie da...powodzenia i buziak dla Karolka...