Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Ale to jest nad czym zaplakac jak ci angole nie umieja zrobic scanu
.
Melka79 jezeli chcesz otrzymywac jakiekolwiek zasilki to musisz pracowac przynajmniej 26 tygodni w ostanich 66 tygodniach, wiec jezeli pracowalas tylko 4 m-ce to masz okolo 12 tyg pracy. Najlepszym rowiazaniem dla ciebie bedzie zalozenie fikcyjnej dzialalnosci gospod, czyli self-employed, dzialanosc mozesz zalozyc do 3 miesiecy wstecz i mozna to zrobic przez telefon, czyli od dnia kiedy cie zwolnili zaloz sobie self-empl najlepiej cleaning services i nikt nie bedzie cie mogl sprawdzic, musisz tylko wykazywac £30 na tydzien i bedzie ci sie nalezal zasilek maciezynski, oraz wszystkie Taxy. Jezeli masz jeszcze jakies pytania to pisz chetnie ci odpowiem.czesc dziewczynki
nie zagladalam do was ale wlasnie nadrobilam;-)mialam wizyte rodzicow i dwa kursy na lotnisko z powodu tych sniegow, odwolane loty, przebukowywanie biletow, szokw koncu wylecieli szczesliwie do Polski po dwoch dniach...
jakby problemow bylo malo wlasnie stracilam prace z dnia na dzien:-(myslalam ze ten caly kryzys mnie jakos obejdzie
pracowalam tam dopiero 4m-ce i zostalam na lodzie, nie bardzo wiem czy mi sie cos nalezy? moze jakies porady?
co do zasmarkanych ciezarowek to polecam syrop z cebuli z miodem, GP kaze wziac cudowny angielski lek na wszystko: paracetamol
dzisiaj slyszalam serduszko po raz pierwszy:-):-):-) niesamowite
nie moge sie doczekac drugiego usg:-) strasznie chce wiedziec co bedzie
pozdrawiam cieplo mamusie
asinka i bernadeta trzymam kciuki za szczesliwe i szybkie rozwiazanie