Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

co mnie martwi
więc około 3 tygodni 
- ale w początkowym stadium powstawania zapalenia - trzeba ją najpierw rozgrzać - rozgrzane złoto ma właściwości bakteriobójcze (trzeba obrączkę wcześniej zdezynfekować bo można pogorszyć zapalenie bakteriami z samej obrączki
) ...
Po prostu przetrzymywałam ją coraz dłużej w Jej łóżku, aż w końcu zrozumiała, że tam własnie ma spać - ale z różnych względów było to dopiero - uwaga - 3 miesiące temu 

Tak wyszło - ale jestem przekonana, że Alicja wcześniej też szybko podłapałaby o co mi chodzi (tak jak z odstawianiem od piersi i nocnikiem - załapała mając półtora roku po kilku dniach) 
jak jedna rodzinka przykleiła gwiazdki na suficie i na ścianie chyba też 
- zrobiliśmy to pierwszy raz po porodzie jak nie miałam jeszcze tabletek ani implantu (to było jakieś 5 tygodni po porodzie), bez prezerwatywy, ale nie do końca - wiecie - stosunek przerywany
No i oczywiście dwa gupki leśne baliśmy się, że zaszliśmy jakims cudem
Ale dziś zrobiłam test i na szczęście nie jestem w ciąży - jednak co przeżyłam 3 zawały zanim wyszła jedna kreska to moje
Aż Alicja się przestraszyła, że coś mi się stało
Mówię Wam, kolejna ciąża to dla mnie KATASTROFA
DRAMAT 
i własnie mam zastój 

w niedziele przyjezdza moja mamusia chyba na stale-ma mieszkac okolo godz jazdy samochodem od nas wiec super;-)