reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
jak ja rodzilam to na odziale po porodzie bylysmy tylko we dwie: ja i jeszcze jedna dziewczyna polka :) wszystkie inne panie wyszly 23 a nastepne przyszly 25 o swicie :)) ja siedzialam 2 dni, po cesarce powinni mnie trzymac 3 ale ja bardzo chcialam wyjsc a czulam sie super.
medio zycze ci dziewczynki bo chlopaczka juz masz :)) tak dla odmiany!!
olinda a ty bedziesz miala druga dziewczynke tak ?

Tak będe miała drugą dziewczynke :-) i mam nadzieje że tak jak ciebie mnie też wypuszczą szybciutko, z olą bardzo szybko doszłam do siebie (też miałam cesarke) to myśle że teraz nie będzie inaczej.

Co będzie to będzie, niech Pan Bóg decyduje. Dam znać, a wy trzymajcie kciuki, by się pozkazła dzidzia,żebym wiedziała jakie ciuszki mam kupować.

A raczkuje, mój Krzyś trochę raczkował, poźniej troszke chodził w chodziku i szybko zaczął chodzić-2 miesiące przed pierwszymi urodzinkami.
Bo jak widać na zdjęciu to siedzi już pewnie.

Nie , nie raczkuje. Siedzi rzeczywiscie bez problemu, ale jak go na brzuch poloze, to macha nogami w gorze , rozklada rece na boki i udaje ze lata...:-D. Smiecznie wtedy wyglada.

reklama
No zapewne hihi, mały lotnik:) Filmujcie go, bedzie pamiątka, bo wierz mi po latach coś takiego obejrzeć to superowa sprawa, wiem, bo mam filmy jak mój synus miał roczek i jak je ogladam to nie raz łeka w oku mi się zakręci ze wzruszenia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry