reklama

Ciężarne na Wyspach

Sylwia - nie pomieszalo Ci sie, raz pisza tak, a raz tak, co ekspert to inna teoria :dry:
Ja znalazlam taki artykul: Dbam o Zdrowie - Dzieci potrzebują witamin D i K
Dlatego wazna jest intuicja matki.

I znalazlam jeszcze jeden ciekawy artykul dla zainteresowanych mam o tej tematyce: Niedobór światła słonecznego a karmienie piersią
Wydaje sie najwiarygodniejszy z tych wszystkich ze wzgledu na zrodla na podstawie jakich powstal.

no zeczywiscie pogubic sie mozna:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
DZIEŃ DOBRY:-) WCZORAJ TROSZKE GORĄCO BYŁO NA NASZYM FORUM JAK NIGDY:tak::-D A CO DO WIT D3 WYDAJE MI SIĘ ŻE KAŻDA MAMUSIA POWINNA SŁUCHAĆ SWOJEGO SERDUSZKA I INTUICJI I POSTĘPOWAĆ W ZGODZIE ZE SOBĄ JA TAK ROBIŁAM Z OLĄ I WSZYSTKO BYŁO DOBRZE A PRZECIEŻ PRZY PIERWSZYM DZIECKU CZŁOWIEK BARDZIEJ PRZERAŻONY JEST NIŻ PRZY DRUGIM BYNAJMNIEJ TAK JEST U MNIE ( PRZYNAJMNIEJ TERAZ) :-) BUZIAKI

DZIĘKUJE CI BARDZO WKOŃCU ODWAŻYŁAM SIĘ UJAWNIĆ:tak::-D CHOĆ MÓJ MĄŻ CHWALI SIE JUŻ OD PIERWSZYCH CHWIL JAK TYLKO DOWIEDZIAL SIE ŻE BĘDZIE TATUSIEM PO RAZ DRUGI:tak: BUZIACZKI

Medio- nie wiem jak to bedzie u Ciebie, ale ja mialam termin na 12 grudnia, a urodzilam 26 , wiec mozesz i w styczniu urodzic, wiesz, nigdy nic nie wiadomo...;-)
Olinda- a kiedy Twoj termin? ( a juz widze na suwaczku :) )

Dokładnie tak, pierwszą ciąze miałam przenoszoną, wiec i ta może też być. Zobaczymy, ale jak bym miała planowaną cesarkę to ponoć wcześniej wyznaczają sami termin, zobaczy sie:)

reklama
medio ja mialam termin na 18 a urodzilam 23 grudnia :) no ale nigdy nic nie wiadomo! hhehe ja to sie nastawialam nie wiadomo dlaczego ze urodze na pewno przed terminem. jak byl 20 to poszlam do poloznej i powiedzialam jej ze juz mam tego dosc i ma cos zrobic heh no i zrobila mi masaz szyjki i powiedziala ze jak w ciagu 48h nic sie nie wydarzy to powinnam sie nastawic na wywolanie farmakologicze ktore bedzie najszybciej 10 dni po terminie. no ale cale szczescie masaz podzialal :))
ehh fajnie tak sobie wspominac!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry