Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nie podawalam) wiesz jak zaszlam w ciaze to kolezanka ktora juz ma dzieci powiedzial mi tak: nie daj sie skolowac opiniamii z polski ( kolezanek, matek itd. ) zaufaj swojej poloznej bo tutaj tez ludzie sa profesjonalistami. tak zrobilam i nie zaluje, wierze w to ze nie tylko w polsce sa madrzy i wyksztalceni ludzie hehheh. do tej pory postepuje zgodnie z zaleceniami HV hehe i WHO i jak narazie nie mam problemow!!
niestety a podanie dziecku jednej kropli wiatminy d3 na pewno nie zaszkodzi a lepiej zapobiec niz potem leczyc.....

TAK OGLONDAłAM ja nie mowie ze w polsce jest super sluzba zdrowia nigdzie takiej nie ma ale w takich przypadkach jak podałam reakcja byla by zupełnie inna niz w polsce,a pozaty tak sie nie denerwuj poprostu wymieniamy sie zdaniam i doswiadczeniami i tylepinka w widzialas dzis polskie wiadomosci?? w polsce nie mieli karetki zeby przewiezc chlopca ktorego przygniotla bramka i niestety jego droga do szpitala byla zbyt dluga i zmarl![]()
zeby zakonczyc te mnozenie przykladow powiem tylko tyle ze cale szczescie UK to nie wiezienie i kazdy moze mieszkac w Polsce gdzie jest jak mowisz super sluzba zdrowia!!